Categorized | Social

Asfaltări şi pe Calea Clujului

Săptămâna trecută au început lucrările de amenajare a Căii Clujului, pe tronsonul de la strada Seleuşului – Clujului – calea ferată, stradă care nu a mai fost asfaltată niciodată până acum.

Lucrările constau în asfaltarea străzii, amenajarea de trotuare, locuri de parcare precum şi realizarea de rigole şi zone verzi.

Valoarea investiţiei este de 844.659, 38 lei cu TVA inclus, iar lucrările ar urma să fie finalizate în cursul lunii iulie.

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult