Categorized | Social

Dorin Corcheş acuză primăria că face canalizări inutile. Ilie Bolojan îi răspunde: „Unii sunt specialişti în a-şi da cu părerea!”

Marţi, 22.06.2010, într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei municipale a PDL Bihor a acuzat municipalitatea că risipeşte banii cetăţenilor făcând inutil anumite lucrări de canalizare. O oră mai târziu, primarul Ilie Bolojan a explicat opiniei publice că lucrările cu pricina sunt necesare şi că decizia şi modul în care sunt executate aparţin exclusiv Companiei de Apă din Oradea.

Preşedintele PDL Oradea, Dorin Corcheş susţine că direcţia în care se îndreaptă administraţia locală, atât în ceea ce priveşte priorităţile cât şi modul în care este cheltuit banul public, este una greşită. Pentru a demonstra acest lucru democrat-liberalul a explicat grafic faptul că lucrările la reţeaua de canalizare efectuate pe strada Scurtă sunt greşite susţinând că a discutat cu locuitorii din acea zonă şi aceştia au fost de aceeaşi părere.

„Canalizarea se face inutil pe strada Scurtă pentru că toate gospodăriile sunt deja racordate la canalizare de pe celelalte străzi, strada Lungă şi Bulevardul Dacia”

a declart Dorin Corcheş.

„Întrebaţi-l de ce au aprobat atâtea extinderi de extravilan?”

Întrebat despre această situaţie la o oră de la afirmaţiile democrat liberalului, Ilie Bolojan a declarat:

„Dacă era mai bună introducerea canalizării pe strada Scurtă unde sunt în total cinci case să ne explice domnul Corcheş. Modul în care se face acolo canalizarea este decizia exclusivă a Companiei de Apă. Ei au decis să facă în acest fel racordarea bazându-se pe nişte indicatori tehnici şi economici.

Ar trebui să îl întrebaţi pe domnul Corcheş de ce fosta conducere pedelistă a primăriei a aprobat atât de multe extinderi de extravilan? De ce nu au dus până în 2008 şi utilităţi la acele extinderi? Vă spun eu de ce: nu au avut bani pentru a face acest lucru. Astăzi ca să ducem utilităţi la acele extinderi ar trebui să facem un împrumut de cel puţin 100 de milioane de euro”

a declarat Ilie Boloajan care susţine că nu sunt îndreptăţiţi să pună întrebări cei care nu fac nimic pentru municipiu.

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult