Categorized | Social

Lucrările de reparaţie la Teatrul de Stat au ajuns în faza a III-a

Marţi, 22 iunie 2010, Administraţia Imobiliară Oradea a semnat cu firma S.C. Constructorul Sălard S.R.L. contractul privind executarea lucrării „Reparaţii – restaurări la Teatrul de Stat Oradea. Valoarea contractului este de 5.224.520,09 lei şi are o durată de execuţie de 9 luni.

Procedura de licitaţie pentru aceste reparaţii s-a finalizat în data de 12 aprilie 2010, lucrarea fiind atribuită firmei S.C. Constructorul Sălard S.R.L.

„Atribuirea a fost contestată, iar pe data de 28.05.2010 Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a dat decizia nr. 2570/C3/2566 prin care respinge contestaţia şi dispune continuarea procedurii de atribuire”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria Municipiului Oradea.

Prin urmare ieri a avut loc semnarea contractului în valoare de 5.224.520,09 lei, care are o durată de execuţie de 9 luni de la data predării amplasamentului de către beneficiar.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult