Categorized | Social

Lucrările de reparaţie la Teatrul de Stat au ajuns în faza a III-a

Marţi, 22 iunie 2010, Administraţia Imobiliară Oradea a semnat cu firma S.C. Constructorul Sălard S.R.L. contractul privind executarea lucrării „Reparaţii – restaurări la Teatrul de Stat Oradea. Valoarea contractului este de 5.224.520,09 lei şi are o durată de execuţie de 9 luni.

Procedura de licitaţie pentru aceste reparaţii s-a finalizat în data de 12 aprilie 2010, lucrarea fiind atribuită firmei S.C. Constructorul Sălard S.R.L.

„Atribuirea a fost contestată, iar pe data de 28.05.2010 Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a dat decizia nr. 2570/C3/2566 prin care respinge contestaţia şi dispune continuarea procedurii de atribuire”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria Municipiului Oradea.

Prin urmare ieri a avut loc semnarea contractului în valoare de 5.224.520,09 lei, care are o durată de execuţie de 9 luni de la data predării amplasamentului de către beneficiar.

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult