Categorized | Social

OTL pune în circulație o nouă linie de autobuz

Începând de luni 28.06.2010 Regia Autonomă Oradea Transport Local va înfiinţa o nouă linie de autobuz. Denumită linia 23, va lega Carrefour Era de centrul municipiului și va funcționa între orele 7:0 şi 22:10.

Conform reprezentanților OTL, de la aceeaşi dată, se vor opera modificări și la Linia 10.

„Autobuzele nu vor mai circula până la Carrefour Era, ultima staţie urmând a fi Henrik Ibsen fără alte modificări la traseu. Intre orele de vârf  se va circula la intervale de 20 de minute, iar în afara lor la intervale de 30 de minute în zilele lucrătoare şi la interval de 30 de minute în zilele nelucrătoare”

se precizează într-un comunicat remis de RA-OTL.

Noul traseu al liniei 23 va fi următorul: Carrefour Era – Vlădeasa 74 – Vlădeasa nr.6 – Horea – P-ţa 22 Decembrie – Sc.Generală 6 – P-ţa Cetăţii – Facultatea de medicină – P-ţa Unirii – Vlădeasa (Cazarmă) – Vlădeasa 23 – Carrefour Era.

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult