Categorized | Social

Vineri și sâmbătă puteți să vă debarasați de deșeurile electrice

Ministerul Mediului şi Pădurilor a solicitat administraţiilor publice locale împreună cu autorităţilor de mediu, continuarea Campaniei naţionale de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice „Marea Debarasare”, vineri și sâmbătă. Primăria municipiului Oradea a răspuns pozitiv acestei solicitări.

Chiar dacă până nu de mult colectarea acestor deșeuri se făcea în zilele nelucrătoare de sâmbătă și duminică, Ministerul Mediului a decis ca aceasta să se facă vineri și sâmbătă pentru a oferi tuturor cetăţenilor ţării posibilitatea de a contribui la colectarea de deşeuri electrice şi electronice.

„În municipiul Oradea, punctele de colectare fixe stabilite de Primăria municipiului Oradea sunt:

1. Cartierul Rogerius –  zona Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu

2. Cartierul Rogerius – zona str. Sovata, podul de pontoane

3. Cartierul Ioşia – zona str. Oneştilor, parcare supermarket Penny

4. Cartierul Nufărul – zona ultimei staţii de tramvai

5. Calea Clujului – zona Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie

Containerele fixe de colectare vor fi disponibile în municipiul Oradea în perioada 25 – 26.06.2010 între orele 8:00-18:00. Deşeurile de echipamente electrice şi electronice colectate în punctele fixe de colectare vor fi preluate de S.C. Bene Internaţional S.R.L. Oradea. Pentru cantităţi mari de DEEE persoanele fizice şi/sau juridice, asociaţiile de locatari pot contacta S.C. Bene Internaţional S.R.L. Oradea la tel. fix: 0259 406.276,  tel. mobil: 0731. 372.103 sau 0728. 908.081, firma asigurând preluarea şi transportul gratuit pentru deşeurile de echipamente electrice şi electronice”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult