Categorized | Oradea

Ioan Mang este noul preşedinte al social-democraţilor bihoreni

După conferinţa maraton de ieri seară, o conferinţă care a trecut cu câteva minute peste miezul nopţii, organizaţia judeţeană a PSD Bihor se poate lăuda că şi-a ales preşedintele. Noul conducător este în fapt fostul preşedinte interimar al partidului, senatorul Ioan Mang.

Unii social-democraţi susţin că l-au ales pe Ioan Mang pentru stabilitatea şi echilibrul de care dă în permanenţă dovadă, considerând că aceste atribute sunt esenţiale pentru un lider de partid cu tentă socială. Ceilalţi, susţinătorii lui Mihai Bar, consideră că datorită situaţiei nu tocmai roză în ceea ce priveşte opţiunile electorale ale bihorenilor era mare nevoie de un preşedinte energica care să tragă după el partidul. Până la urmă, fie că doresc acest lucru, fie că nu ei trebuie să se supună dorinţei majorităţii şi să îl recunoască pe Ioan Mang în funcţia de preşedinte.

„A trecut şi această conferinţă cu bine. Aş dori să le mulţumesc tuturor colegilor mei care au fost prezenţi la Conferinţa Judeţeană, atât celor care m-au votat pe mine cât şi celor care au avut altă opţiune. Eu sunt convins că de acum înainte, vom forma împreună o mare echipă”

a declarat proaspătul preşedinte Ioan Mang, care n-a făcut prea mult cay de diferența mare de voturi la care l-a învins pe Mihai Bar (437 la 171)

„Acest examen reprezintă finalizarea tuturor tensiunilor din PSD Bihor”

Prezentă la conferinţă, deputatul Sonia Drăghici s-a declarat încântată de opţiunea colegilor ei şi a declarat că prezenţa la Conferinţă a preşedintelui PSD Victor Ponta şi a Ecaterinei Andronescu dovedeşte că PSD Bihor este o formaţiune importantă pentru organizaţia naţională.

„Pentru mine ziua de ieri a fost un examen de conştiinţă şi de maturitate. Au fost sute de oameni care au aşteptat cu sufletul la gură să li se realizeze aspiraţiile în PSD Bihor. Prezenţa preşedintelui Victor Ponta şi a Ecaterinei Andronescu nu doar ne-a onorat ci ne-a arătat că suntem importanţi pentru Bucureşti. Acest examen reprezintă finalizarea tuturor tensiunilor din PSD Bihor şi că de acum încolo vom putea să colaborăm aşa cum este normal ca o echipă unită. Cred că asta a fost şi diferenţa dintre Ioan Mang şi Mihai Bar. Omul Mang, un om care înţelege să lucreze în echipă, a câştigat împotriva individului Mihai Bar.

Un alt lucru care m-a bucurat a fost prezenţa unor membrii marcanţi din celelalte partide politice ceea ce înseamnă că suntem sprijiniţi şi se contează pe organizaţia noastră. Asta ne obligă ca în 2012 să luptăm mai mult şi să câştigăm cât mai mult din bazinul de voturi bihorean”

a declarat Sonia Drăghici care a mai explicat că PSD îşi propune să lucreze la o listă de priorităţi naţionale care să conteze atunci când vor ajunge la Guvernare, nu ca astăzi cânt singurele priorităţi ale Guvernului sunt interesele de partid.

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult