Categorized | Oradea

Ioan Mang este noul preşedinte al social-democraţilor bihoreni

După conferinţa maraton de ieri seară, o conferinţă care a trecut cu câteva minute peste miezul nopţii, organizaţia judeţeană a PSD Bihor se poate lăuda că şi-a ales preşedintele. Noul conducător este în fapt fostul preşedinte interimar al partidului, senatorul Ioan Mang.

Unii social-democraţi susţin că l-au ales pe Ioan Mang pentru stabilitatea şi echilibrul de care dă în permanenţă dovadă, considerând că aceste atribute sunt esenţiale pentru un lider de partid cu tentă socială. Ceilalţi, susţinătorii lui Mihai Bar, consideră că datorită situaţiei nu tocmai roză în ceea ce priveşte opţiunile electorale ale bihorenilor era mare nevoie de un preşedinte energica care să tragă după el partidul. Până la urmă, fie că doresc acest lucru, fie că nu ei trebuie să se supună dorinţei majorităţii şi să îl recunoască pe Ioan Mang în funcţia de preşedinte.

„A trecut şi această conferinţă cu bine. Aş dori să le mulţumesc tuturor colegilor mei care au fost prezenţi la Conferinţa Judeţeană, atât celor care m-au votat pe mine cât şi celor care au avut altă opţiune. Eu sunt convins că de acum înainte, vom forma împreună o mare echipă”

a declarat proaspătul preşedinte Ioan Mang, care n-a făcut prea mult cay de diferența mare de voturi la care l-a învins pe Mihai Bar (437 la 171)

„Acest examen reprezintă finalizarea tuturor tensiunilor din PSD Bihor”

Prezentă la conferinţă, deputatul Sonia Drăghici s-a declarat încântată de opţiunea colegilor ei şi a declarat că prezenţa la Conferinţă a preşedintelui PSD Victor Ponta şi a Ecaterinei Andronescu dovedeşte că PSD Bihor este o formaţiune importantă pentru organizaţia naţională.

„Pentru mine ziua de ieri a fost un examen de conştiinţă şi de maturitate. Au fost sute de oameni care au aşteptat cu sufletul la gură să li se realizeze aspiraţiile în PSD Bihor. Prezenţa preşedintelui Victor Ponta şi a Ecaterinei Andronescu nu doar ne-a onorat ci ne-a arătat că suntem importanţi pentru Bucureşti. Acest examen reprezintă finalizarea tuturor tensiunilor din PSD Bihor şi că de acum încolo vom putea să colaborăm aşa cum este normal ca o echipă unită. Cred că asta a fost şi diferenţa dintre Ioan Mang şi Mihai Bar. Omul Mang, un om care înţelege să lucreze în echipă, a câştigat împotriva individului Mihai Bar.

Un alt lucru care m-a bucurat a fost prezenţa unor membrii marcanţi din celelalte partide politice ceea ce înseamnă că suntem sprijiniţi şi se contează pe organizaţia noastră. Asta ne obligă ca în 2012 să luptăm mai mult şi să câştigăm cât mai mult din bazinul de voturi bihorean”

a declarat Sonia Drăghici care a mai explicat că PSD îşi propune să lucreze la o listă de priorităţi naţionale care să conteze atunci când vor ajunge la Guvernare, nu ca astăzi cânt singurele priorităţi ale Guvernului sunt interesele de partid.

This post was written by:

- who has written 4347 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult