Categorized | Oradea

Mariana Câmpeanu în dialog cu orădenii

Joi, 1.07.2010, de la ora 10:00 în Sala Mare a Primăriei Municipiului Oradea va avea loc conferința „Ce se întâmplă cu pensiile noastre şi ale copiilor noştrii” susţinută de Mariana Câmpeanu fost ministru al Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse.

Mariana Câmpeanu este o economistă şi statisticiană româncă, născută la 1 mai 1948 în satul Boloci din judeţul Teleorman. A fost ministru al Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse în Guvernul Tăriceanu în anul 2008.

La data de 15 mai 2007, Mariana Câmpeanu a fost numită în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii şi alte drepturi de asigurări sociale (C.N.P.A.S.), cu rang de secretar de stat, coordonând în această calitate sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, precum şi a sistemului de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale.

„Sunt directă pentru că spun întotdeauna ce gândesc. Nu-mi place să linguşesc, ci prefer să spun adevarul verde în faţă. Ce-i în guşă, şi-n căpuşă. Nu ştiu dacă în viaţă asta m-a ajutat întotdeauna, dar cred cu tărie că oamenii trebuie să te judece pentru ceea ce eşti şi nu pentru ceea ce pretinzi că eşti. Sunt o profesionistă pentru că am lucrat în acest domeniu de activitate de mulţi ani şi am încercat tot timpul să mă perfecţionez. Sunt o femeie matură care a acumulat multă experienţă de viaţă şi profesională”

susţine Mariana Câmpeanul pe site-ul oficial.

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult