Categorized | Social

Reflectoare cu senzori de mișcare pentru tot orădeanul

Municipalitatea a achiziţionat la începutul lunii iunie, un număr de 135 de refletoare cu senzori de mişcare în vederea dotării asociaţiilor de proprietari din oraş. Acestea au fost cumpărate prin achiziţie directă cu selectare de oferte, de la firma S.C. NM Electro S.R.L. la preţul de 4.176 lei.

Iluminatoarele au fost predate asociaţiilor de proprietari în baza unui proces verbal de predare-preluare în custodie, încheiat între preşedintele asociaţiei şi municipalitate.

„Compartimentul Îndrumare şi Control asociaţii din cadrul Primăriei Oradea a distribuit la începutul acestei săptămâni cele 135 de reflectoare, în baza cererilor făcute de următoarele asociaţii de proprietari: Asociaţia de proprietari 321 Nufărul II – 6 reflectoare; asociaţia de proprietari Liszt Ferencz PB 82 – 1 reflector; asociaţia de proprietari 159 Nufărul II – 1 reflector; asociaţia de proprietari Popovici 86 – 1 reflector; asociaţia de proprietari Nicolae Popovici PC 117 – 1 reflector; asociaţia de proprietari Cazaban 52 – 2 reflectoare; asociaţia de proprietari Teiul – 2 reflectoare; asociaţia de proprietari 325 – 17 reflectoare; asociaţia de proprietari Borsecului – 23 reflectoare, asociaţia de proprietari 118 Vest Rogerius – 18 reflectoare; asociaţia de proprietari Spartacus – 5 reflectoare; asociaţia de proprietari Liniştei 2 – 10 reflectoare; asociaţia de proprietari Menumorut – Conta – 13 reflectoare; asociaţia de proprietari 141 Sanda – 21 reflectoare; asociaţia de proprietari Toreador – 2 reflectoare; asociaţia de proprietari Iza 23 – 12 reflectoare”

se precizează într-un comunicat al Primăriei municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult