Categorized | Social

Prefectura Bihor strânge ajutoare pentru sinistraţi

Instituţia Prefectului Bihor a iniţiat începând de sâmbătă, 3 iulie, o acţiune de strângere de ajutoare în vederea sprijinirii persoanelor afectate de inundaţiile din ultimele zile.

Pentru a fi cât mai eficientă, acţiunea prefecturii se va desfăşura pe tot parcursul lunii, zilnic, între orele 9:00 – 19:00.

„Adresăm un apel populaţiei din Judeţul Bihor pentru solidaritate cu sinistraţii şi facem următoarele precizări: se primesc articole electrocasnice în stare de funcţiune, alimente neperisabile în termen de valabilitate, îmbrăcăminte nedeteriorată şi igienizată – haine, pături, lenjerie de pat (Important! – nu se primesc încălţăminte). Bunurile donate vor fi recepţionate numai în situaţia în care vor fi împachetate pe categorii de produse în saci de plastic sau de polietilenă, precum şi în cutii de carton. Toate acestea vor fi sigilate. Bunurile care nu vor respecta aceste condiţii vor fi returnate către donator”

se precizează într-un comunicat remis de Prefectura Bihor.

Centrele în care vor fi colectate ajutoarele sunt:

Detaşamentul 1 de Pompieri Oradea – Str. Avram Iancu 9, Oradea

Staţia de Pompieri Aleşd – Str. Oborului 27, Aleşd

Detaşamentul de Pompieri Marghita – str. Liliacului 22, Marghita

Staţia de Pompieri Săcuieni – Str. Iriny Janos 6, Săcuieni

Staţia de Pompieri Valea Lui Mihai – Str. Hunyadi Matyas 43, Valea lui Mihai

Detaşamentul de Pompieri Salonta – Str. Aradului 39, Salonta

Detaşamentul de Pompieri Beiuş – Str. Samuil Vulcan 17, Beiuş

Staţia de Pompieri Ştei – Str. 13 septembrie 2, Ştei

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult