Categorized | Social

Primăria municipiului Oradea îndeamnă la solidaritate

În paralel cu celelalte campanii de ajutorarea a persoanelor sinistrate decalanşate la nivelul municipiului Oradea şi al judeţului Bihor, Primăria municipiului Oradea a pus şi ea la punct o acţiune asemănătoare. Municipalitatea îi îndeamnă pe orădeni să fie solidari cu victimele şi să le dea o mână de ajutor.

Reprezentanţii administraţiei municipale au pus la punct mai multe locaţii în care orădenii pot face donaţii.

„Primăria municipiului Oradea îndeamnă cetăţenii să se implice în acţiunile de strângere de ajutoare din oraş în vederea sprijinirii persoanelor afectate de inundaţiile din ultimele zile.

Astfel, cei interesaţi pot face donaţii în centrele de colectare din Oradea, respectiv Detaşamentul 1 de Pompieri Oradea – str. Avram Iancu, nr. 9 sau în curtea interioară a Companiei de Apa Oradea, str. Duiliu Zamfirescu, nr. 3.

La sediul Companiei de Apă cetăţenii pot dona pături noi şi alimente neperisabile începând de mâine, 7 iulie, şi până la sfârşitul lunii, în fiecare zi de luni până vineri între orele 9:00-15:00. Toate ajutoarele care vor fi colectate urmează să fie trimise în zonele afectate de inundaţii”

se precizează într-un comunicat al administraţiei locale orădene.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult