Categorized | Social

Primăria municipiului Oradea îndeamnă la solidaritate

În paralel cu celelalte campanii de ajutorarea a persoanelor sinistrate decalanşate la nivelul municipiului Oradea şi al judeţului Bihor, Primăria municipiului Oradea a pus şi ea la punct o acţiune asemănătoare. Municipalitatea îi îndeamnă pe orădeni să fie solidari cu victimele şi să le dea o mână de ajutor.

Reprezentanţii administraţiei municipale au pus la punct mai multe locaţii în care orădenii pot face donaţii.

„Primăria municipiului Oradea îndeamnă cetăţenii să se implice în acţiunile de strângere de ajutoare din oraş în vederea sprijinirii persoanelor afectate de inundaţiile din ultimele zile.

Astfel, cei interesaţi pot face donaţii în centrele de colectare din Oradea, respectiv Detaşamentul 1 de Pompieri Oradea – str. Avram Iancu, nr. 9 sau în curtea interioară a Companiei de Apa Oradea, str. Duiliu Zamfirescu, nr. 3.

La sediul Companiei de Apă cetăţenii pot dona pături noi şi alimente neperisabile începând de mâine, 7 iulie, şi până la sfârşitul lunii, în fiecare zi de luni până vineri între orele 9:00-15:00. Toate ajutoarele care vor fi colectate urmează să fie trimise în zonele afectate de inundaţii”

se precizează într-un comunicat al administraţiei locale orădene.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult