Categorized | Social

Generalul american John Ashcroft va ţine o conferinţă la Oradea

Vineri, 9 iulie 2010, de la ora 14:00, în Aula Magna a Universităţii din Oradea, generalul american John Ashcroft va susţine conferinţa intitulată „Asigurarea securităţii şi libertăţii prin cooperare internaţionala”.

Personalitate politică marcantă a SUA, John Ashcroft va conferenţia  la Universitatea din Oradea la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, Radu Ţîrle.

„Generalul John Ashcroft a venit în Europa pentru a susţine o conferinţă importantă la Strasbourgh. Profitând de această ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor Radu Ţîrle i-a lansat invitaţia de a veni şi la Oradea iar fostul senator american a acceptat. Specialist în drept comercial şi drept internaţional John Ashcroft se afla în funcţie în 2001 când au avut loc atentatele din New York. Chiar dacă la ea vor fi prezente personalităţi importante care au practicat sau încă practică dreptul, conferinţa va fi deschisă pentru orice persoană interesată”

a precizat Mircea Jacan, purtătorul de cuvânt al preşedintelui CJ Radu Ţîrle.

John Ashcroft, născut pe 9 mai 1942 în Chicago, Illinois, a fost al 79-lea procuror general al SUA în perioada 2001 – 2005, a fost Guvernator al Statului Missouri între 1984 – 1992, iar timp de 6 ani a deţinut funcţia de Senator al SUA.

This post was written by:

- who has written 4248 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult