Categorized | Social

Generalul american John Ashcroft va ţine o conferinţă la Oradea

Vineri, 9 iulie 2010, de la ora 14:00, în Aula Magna a Universităţii din Oradea, generalul american John Ashcroft va susţine conferinţa intitulată „Asigurarea securităţii şi libertăţii prin cooperare internaţionala”.

Personalitate politică marcantă a SUA, John Ashcroft va conferenţia  la Universitatea din Oradea la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, Radu Ţîrle.

„Generalul John Ashcroft a venit în Europa pentru a susţine o conferinţă importantă la Strasbourgh. Profitând de această ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor Radu Ţîrle i-a lansat invitaţia de a veni şi la Oradea iar fostul senator american a acceptat. Specialist în drept comercial şi drept internaţional John Ashcroft se afla în funcţie în 2001 când au avut loc atentatele din New York. Chiar dacă la ea vor fi prezente personalităţi importante care au practicat sau încă practică dreptul, conferinţa va fi deschisă pentru orice persoană interesată”

a precizat Mircea Jacan, purtătorul de cuvânt al preşedintelui CJ Radu Ţîrle.

John Ashcroft, născut pe 9 mai 1942 în Chicago, Illinois, a fost al 79-lea procuror general al SUA în perioada 2001 – 2005, a fost Guvernator al Statului Missouri între 1984 – 1992, iar timp de 6 ani a deţinut funcţia de Senator al SUA.

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult