Categorized | Social

Generalul american John Ashcroft va ţine o conferinţă la Oradea

Vineri, 9 iulie 2010, de la ora 14:00, în Aula Magna a Universităţii din Oradea, generalul american John Ashcroft va susţine conferinţa intitulată „Asigurarea securităţii şi libertăţii prin cooperare internaţionala”.

Personalitate politică marcantă a SUA, John Ashcroft va conferenţia  la Universitatea din Oradea la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, Radu Ţîrle.

„Generalul John Ashcroft a venit în Europa pentru a susţine o conferinţă importantă la Strasbourgh. Profitând de această ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor Radu Ţîrle i-a lansat invitaţia de a veni şi la Oradea iar fostul senator american a acceptat. Specialist în drept comercial şi drept internaţional John Ashcroft se afla în funcţie în 2001 când au avut loc atentatele din New York. Chiar dacă la ea vor fi prezente personalităţi importante care au practicat sau încă practică dreptul, conferinţa va fi deschisă pentru orice persoană interesată”

a precizat Mircea Jacan, purtătorul de cuvânt al preşedintelui CJ Radu Ţîrle.

John Ashcroft, născut pe 9 mai 1942 în Chicago, Illinois, a fost al 79-lea procuror general al SUA în perioada 2001 – 2005, a fost Guvernator al Statului Missouri între 1984 – 1992, iar timp de 6 ani a deţinut funcţia de Senator al SUA.

This post was written by:

- who has written 4273 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Needucați, indolenți sau complici? Cum ar trebui să ne raportăm la PSD-iști?

Nu toți sunt condamnați pentru fraudă electorală, nu toți merg la vânătoare cu Țiriac, nu toți înjură ziariști sau debiteză obscenități în fața femeilor. Nu toți se laudă că au mitraliere acasă, nu toți vin la muncă cu mașini de zeci de mii de euro, nu toți truchează licitații. Alături de ei, într-o țesătură fină, sunt vârstnici vulnerabili și copii neștiutori, tineri plini de elan și medici cu halate rupte în coate pe băncile universităților. Exact cum militanții Statului Islamic își făceau „cuiburi” în școli și grădinițe ca să nu îi poată găsi rachetele inamice fără a face victime nevinovate. Cum poți tu, univeresitar cu lucrări științifice de valoare să nu vezi că Daea sau Dăncilă sunt, după toate defenițiile, analfabeți funcționali? Asta este meritocrația în care îți dorești să trăiască copiii tăi? Cum poți să nu vezi clar că legile justiției sunt modificate ca să servească unui om sau unui grup de oameni? Și nu o lege, ci mai multe legi, cu același target? Cum poți să te mulțumești cu 60 de km de autostradă pe an? Și dacă continui să faci parte din așa ceva, cum ar trebui eu și ceilalți care vrem să trăim într-o țară condusă de oameni competenți, cu legi care să îi bage pe cei care fură în pușcărie și în fața cărora să fim toți egali și cu drumuri decente pe care să putem circula, cum ar trebui să ne raportăm la tine?

Citește mai mult