Categorized | Educatie

Creaţiile vestimentare ale Ioanei Silaghi vor reprezenta România la Berlin

Într-o atmosferă de fast, cu manechine exotice şi invitaţi aleşi, colecţia „Urban Sensation” semnată Ioana Silaghi, a fost a dezvăluită publicului local săptămâna aceasta, într-un decor plăcut oferit de gazdă şi sponsorul evenimentului, Hotel Terra.

Aşa cum sugerează şi numele colecţiei, elementele de „pret-a-porter” din suita prezentată sunt destinate a fi purtate în oraş, de către femei care aparţin secolului XXI, atât fizic, cât şi ca atitudine. Combinaţia inventivă de materiale este una dintre cheile succesului tinutelor din „Urban Sensation”. Piele, catifea, mătase şi stofă se împletesc pentru a oferi o atingere delicată corpului care le îmbracă şi pentru a delecta privirile admiratorilor. Amestecul de culori bej cu verde inchis, crem cu maro si negru cu gri, precum si aplicatiile stalucitoare din margele si pietre colorate, argintii si aurii, deosebit de importante, reprezinta imaginea globală a colecţiei fiind una de simplu şi complicat în acelaşi timp.

Departe de a fi extravagante, creaţiile noi ale Ioanei Silaghi vor putea fi purtate de femei de cele mai diferite vârste, iar ocaziile la care se pretează sunt la fel de colorate: party, întâlnire de business, ocazii deosebite sau chiar ţinută de zi obişnuită.

Manechinele care au defilat in cadrul prezentarii apartin agentiei de moda „Amalia Judea Art & Fashion”. Incaltamintea manechinelor a fost asigurata de Simona Beleschi.

Ioana Silaghi va continua cu prezentarea colectiei „Urban Sensation” vara aceasta la Mamaia si Bucuresti. De asemenea, designerul a fost propusa sa reprezinte Romania in cadrul unui festival de arta la Berlin, in aceasta toamna.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult