Categorized | Social

Social-democraţii bihoreni se mobilizează pentru ajutorarea sinistraţilor

În această perioadă când o parte a ţării este sub ape nevoia de solidaritate este mai mare ca oricând. Deşi organizaţia judeţeană a pornit deja o campanie de strângeri de ajutoare pentru sinistraţi, deputatul PSD Sorin Ioan Roman a decis să demareze o astfel de acţiune umanitară şi pe cont propriu.

Împreună cu organizaţiile PSD din Colegiul Salonta-Tinca Mihai Roman încearcă să viniă în sprijinul celor năpăstuiţi. Potrivit strategiei de realizare a acestei acţiuni, zilele următoare Ioan Roman va pleca spre zonele calamitate unde va duce ajutoare şi va identifica o familie care se află într-o situaţie critică pentru a putea fi ajutată ulterior.

„De regulă în cazul unor inundaţii oamenii vin în sprijinul sinistraţilor o perioadă scurtă de timp, după care practic aceştia sunt uitaţi. Am decis să facem alceva. Voi merge la Suceviţa pentru că este printre primele localităţi afectate de inundaţiile acestui an, şi voi găsi o familie pentru care ulterior să strângem bani pentru a-şi putea reface locuinţa. Pentru că tot merg până acolo, nu am să merg cu mâna goală ci am să duc o camionetă cu ajutoare umanitare. Am discutat deja cu primarul acestei comune, domnul Ioan Onufrei, urmând să colaborăm pentru a finaliza cu succes această acţiune”

a declarat deputatul Roman. Referitor la campania iniţiată de PSD Bihor pentru strângerea de ajutoare destinate celor afectaţi de inundaţiile care au lovit Nordul Moldovei, organizaţia judeţeană a deschis un cont bancar unde persoanele care doresc pot depune orice sumă de bani, după posbilităţi.

Sumele donate se vor adăuga ajutoarelor materiale destinate sinistratilor, pe care PSD Bihor le primeşte în această perioadă, la toate sediile din judeţ.

Contul deschis de PSD Bihor este urmatorul:

RO 47 BTRL 0050 1205 1740 5500, pe numele PSD BIHOR.

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult