Categorized | Social

Încă o giraţie amenajată gratuit în Oradea

Municipalitatea a finalizat vineri, 9 iulie 2010 amenajarea pesagistică a giraţiei de la intersecţia B-dului Dacia cu strada Transilvaniei. Cu această ocazie, Primăria Oradea mulţumeşte firmei S.C. Inter Terra S.R.L., care a amenajat în mod gratuit acest spaţiu verde, în suprafaţă de 452 mp, în baza unui acord de colaborare încheiat cu Primăria.

S.C.  Inter Terra S.R.L. a plantat în această giraţie arbuşti, ienuperi, trandafiri mini-rose, trandafiri acoperitori, tuja, după care a pus un strat de dolomit (piatră spartă) între plante.

„În ceea ce priveşte amenajarea B-dului Dacia, urmează ca trotuarele de pe partea stângă – sensul spre Borş să fie gata până la data de 17 iulie 2010, iar cele de pe partea dreaptă (intersecţie cu str. Transilvaniei) până la data de 31 iulie 2010.

Tot în această lună s-a finalizat  amenajarea giraţiei de la intersecţia B-dul Dacia – Carpaţi, realizată gratuit de către  firma S.C. Galassini România S.R.L. Aici au fost plantaţi o serie de arbuşti ornamentali şi plante perene, giraţia a fost acoperită cu gazon, după care s-a pus un strat de dolomit (piatră spartă) între plantele din cele două scuaruri.

În cadrul unor parteneriate încheiate între municipalitate şi companii din Oradea, au mai fost amenajate gratuit până acum sensurile giratorii: Calea Aradului – Ogorului (Obi), Nufărului – Ogorului (Lotus Center), Calea Aradului – H. Ibsen (Obi)”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult