Categorized | Social

Încă o giraţie amenajată gratuit în Oradea

Municipalitatea a finalizat vineri, 9 iulie 2010 amenajarea pesagistică a giraţiei de la intersecţia B-dului Dacia cu strada Transilvaniei. Cu această ocazie, Primăria Oradea mulţumeşte firmei S.C. Inter Terra S.R.L., care a amenajat în mod gratuit acest spaţiu verde, în suprafaţă de 452 mp, în baza unui acord de colaborare încheiat cu Primăria.

S.C.  Inter Terra S.R.L. a plantat în această giraţie arbuşti, ienuperi, trandafiri mini-rose, trandafiri acoperitori, tuja, după care a pus un strat de dolomit (piatră spartă) între plante.

„În ceea ce priveşte amenajarea B-dului Dacia, urmează ca trotuarele de pe partea stângă – sensul spre Borş să fie gata până la data de 17 iulie 2010, iar cele de pe partea dreaptă (intersecţie cu str. Transilvaniei) până la data de 31 iulie 2010.

Tot în această lună s-a finalizat  amenajarea giraţiei de la intersecţia B-dul Dacia – Carpaţi, realizată gratuit de către  firma S.C. Galassini România S.R.L. Aici au fost plantaţi o serie de arbuşti ornamentali şi plante perene, giraţia a fost acoperită cu gazon, după care s-a pus un strat de dolomit (piatră spartă) între plantele din cele două scuaruri.

În cadrul unor parteneriate încheiate între municipalitate şi companii din Oradea, au mai fost amenajate gratuit până acum sensurile giratorii: Calea Aradului – Ogorului (Obi), Nufărului – Ogorului (Lotus Center), Calea Aradului – H. Ibsen (Obi)”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult