Categorized | Social

Primăria Oradea campioana giraţiilor

Primăria Oradea a finalizat la începutul acestui luni, străpungerea străzii Brâncoveanu până în strada Oneştilor şi amenajarea ca giraţie provizorie a intersecţiei Oneştilor – Cazaban – strada Constantin Brâncoveanu. Conform aceleiaşi surse, până la sfârşitul lunii iulie se va finaliza şi amenajarea intersecţiei Tudor Vladimirescu – Oneştilor – Lăpuşului.

În cursul acestei săptămâni, elementele de montaj ale giraţiei intersecţiei Oneştilor – Cazaban – strada Constantin Brâncoveanu vor fi înlocuite cu borduri de cauciuc, care prezintă avantajul că nu mai necesită spargerea carosabilului.

„Având în vedere că străzile Oneştilor şi Cazaban sunt printre cele mai importante artere de circulaţie din zona Ioşia Nord (strada Oneştilor face legătura între cartierul Ioşia şi cartierul Ioşia Nord, iar pe viitorul pod va asigură legătura rutieră cu strada Sovata; strada Cazaban asigură legătura cu drumul de centură), amenajarea acestei intersecţii a reprezentat o necesitate, măsura ducând la fluidizarea traficului.

Primăria Oradea a ţinut cont că strada Constantin Brâncoveanu era o strada înfundată şi a realizat străpungerea acestei străzi până în strada Oneştilor. Acest lucru a dus  la decongestionarea traficului din zona Decebal şi Tudor Vladimirescu.

Lucrările au fost executate de firma Selina în baza contractului de întreţinere şi reparaţii străzi. Valoarea lucrărilor de străpungere a străzii Constantin Brâncoveanu  a fost de 275.000 lei, iar a lucrărilor de amenajare a giraţiei de 150.000 lei”

susţin reprezentanţii municipalităţii.

Tot în aceeaşi categorie de lucrări se înscrie şi amenajarea intersecţiei Tudor Vladimirescu – Oneştilor – Lăpuşului, care va fi dinalizată tot prin executarea unei giraţii, până la sfârşitul lunii iulie. Aceasta va fluidiza traficul între B-dul Decebal – Calea Aradului – Ovidiu Densusianu prin strada Meşteşugarilor, lucrările fiind executate tot de firma Selina, în baza contractului de întreţinere şi reparaţii străzi.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult