Categorized | Social

Containere anticaniculă pentru orădeni

Căldura dogorâtoare din ultima perioadă i-a făcut pe reprezentanţii municipalităţii orădene să reacţiioneze prompt, instalând containere anticaniculă. Au fost deja montate două containere şi urmează să se instaleze alte trei.

Municipalitatea a amenajat două containerele anticaniculă, unul pe strada Republicii, situat lângă statuia lui Aurel Lazăr şi altul lângă statuia lui Mihai Eminescu. Acestea vor fi deschise zilnic (inclusiv sâmbătă şi duminică) între orele 10:00 – 18:00. Administraţia Social Comunitară Oradea asigură prezenţa asistenţilor medicali, care acordă servicii de prim-ajutor, măsoară tensiunea arterială, asigurând totodată  rezervele de apă.

Primăria Oradea împreună cu Administraţia Social Comunitară Oradea pregăteşte şi deschiderea celorlalte 3 containere anticaniculă, respectiv cel din Piaţa Ioşia, Piaţa Decebal şi Piaţa Rogerius.

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult