Categorized | Social

Prefectura ajută copiii sinistraţilor să uite de tragedie

Astăzi, 19 iulie, se deschide tabăra pentru elevii sinistraţi din judeţele Suceava şi Botoşani, la Şcoala de Arte şi Meserii „Gheorghe Bariţiu”, din Oradea. Organizată de Instituţia Prefectului Bihor, la iniţiativa şi prin implicarea prefectului Gavrilă Ghilea, tabăra va funcţiona 10 zile (perioada 19-29 iulie), toate costurile fiind suportate de către organizatori.

Programul va conţine excursii pe diferite itinerarii în judeţ, care vor cuprinde Stâna de Vale, Peştera Urşilor, Şuncuiuş, Bratca, Damiş, Roşia, Mădăras, Tinca, Holod, vizitarea unor obiective turistice şi culturale din Oradea, vizitarea staţiunii Băile Felix, o zi de plajă la Ştrandul cu valuri din Băile 1 Mai.

Nu vor lipsi întrecerile sportive şi serile cultural-artistice (karaoke, spectacole de muzică populară şi uşoară, concursuri de miss şi mister, recitaluri de poezie).

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult