Categorized | Social

Rectificare negativă a bugetului Primăriei Oradea

În ultima şedinţă a Consiliului Local Oradea a fost aprobat proiectul privind rectificarea bugetului municipiului Oradea pe anul 2010. Este vorba de o rectificare negativă, care priveşte atât veniturile şi cheltuielile bugetului local, cât şi obiectivele de investiţii.

Conform reprezentanţilor municipalităţii s-a aprobat rectificarea programelor aferente veniturilor proprii încasate de Casa de Cultură a Municipiului Oradea pentru care s-au alocat fonduri în bugetul instituţiilor publice finaţate integral sau parţial din venituri proprii.

Totodată, s-a hotârât repartizarea din trimestrul IV în trimestrul III a sumei de 40.000 lei alocată pentru obiectivul de investiţii Reparaţie capitală clădire şi acoperiş la Casa de Cultură a Municipiului.

„Prin hotărârea adoptată azi, s-a aprobat şi rectificarea cheltuielilor materiale şi a cheltuielilor de personal pentru unităţile de învâţământ preuniversitar de stat şi dar şi bugetul instituţiilor publice finanţate integral sau parţial din venituri proprii”, se explică într-un comunicat remis de Primăria Oradea.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult