Categorized | Sport

CSM Frigoconty devine CSM Digi Oradea

Clubul Sportiv Municipal Oradea şi firma RDS-RCS au semnat azi un contract prin care RDS-RCS devine sponsorul principal al echipei de polo orădene. Valoare sponsorizării nu a fost făcută publică, ultima firmă care a sponsorizat echipa de Polo plătind pentru sezonul trecut aproximativ 50.000 de euro.

În cadrul conferinţei de presă organizată miercuri la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, Florin Birta, preşedintele CSM Oradea, a anunţat că o dată cu încheierea contractului pe care CSM Oradea îl avea cu firma Frigo Conty, grupul RDS-RCS a devenit sponsorul principal al echipei prin semnarea unui contract pe perioada unui an competiţional, urmând ca firma Frigo Conty să decidă dacă va continua să fie şi ea sponsor al echipei de polo.

Aceasta nu este singura sponsorizare pe care RDS-RCS o oferă CSM, firma având încă de anul trecut o convenţie cu Primăria municipiului Oradea, prin care toate costurile convorbirilor telefonice ale municipalităţii sunt suportate de RDS-RCS şi se întorc ca şi sponsorizare în contul Clubului Sportiv Municipal.

,,Mulţumesc încă o dată firmei RDS-RCS pentru că s-a apropiat de Clubul Sportiv Municipal, îi mulţumesc şi domnului primar Ilie Bolojan pentru că sprijină sportul orădean”

a declarat Florin Birta, preşedinte CSM Oradea.

La conferinţă au fost prezenţi şi trei dintre jucătorii echipei orădene de polo care joacă şi în echipa naţională, şi anume Kadar Kalman, căpitanul echipei, Tiberiu Negrean şi Nicuşor Diaconu, care au spus că obiectivul echipei va fi acela de a-şi păstra titlul de campioană naţională a României şi de a accede în semifinalele cupelor europene.

Începând de mâine, odată cu semnarea noului contract de sponsorizare, echipa orădeană de polo va purta numele de CSM Digi Oradea, iar meciurile disputate de echipă vor fi transmise în exclusivitate de către DIGI TV.

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult