Categorized | Sport

CSM Frigoconty devine CSM Digi Oradea

Clubul Sportiv Municipal Oradea şi firma RDS-RCS au semnat azi un contract prin care RDS-RCS devine sponsorul principal al echipei de polo orădene. Valoare sponsorizării nu a fost făcută publică, ultima firmă care a sponsorizat echipa de Polo plătind pentru sezonul trecut aproximativ 50.000 de euro.

În cadrul conferinţei de presă organizată miercuri la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, Florin Birta, preşedintele CSM Oradea, a anunţat că o dată cu încheierea contractului pe care CSM Oradea îl avea cu firma Frigo Conty, grupul RDS-RCS a devenit sponsorul principal al echipei prin semnarea unui contract pe perioada unui an competiţional, urmând ca firma Frigo Conty să decidă dacă va continua să fie şi ea sponsor al echipei de polo.

Aceasta nu este singura sponsorizare pe care RDS-RCS o oferă CSM, firma având încă de anul trecut o convenţie cu Primăria municipiului Oradea, prin care toate costurile convorbirilor telefonice ale municipalităţii sunt suportate de RDS-RCS şi se întorc ca şi sponsorizare în contul Clubului Sportiv Municipal.

,,Mulţumesc încă o dată firmei RDS-RCS pentru că s-a apropiat de Clubul Sportiv Municipal, îi mulţumesc şi domnului primar Ilie Bolojan pentru că sprijină sportul orădean”

a declarat Florin Birta, preşedinte CSM Oradea.

La conferinţă au fost prezenţi şi trei dintre jucătorii echipei orădene de polo care joacă şi în echipa naţională, şi anume Kadar Kalman, căpitanul echipei, Tiberiu Negrean şi Nicuşor Diaconu, care au spus că obiectivul echipei va fi acela de a-şi păstra titlul de campioană naţională a României şi de a accede în semifinalele cupelor europene.

Începând de mâine, odată cu semnarea noului contract de sponsorizare, echipa orădeană de polo va purta numele de CSM Digi Oradea, iar meciurile disputate de echipă vor fi transmise în exclusivitate de către DIGI TV.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult