Categorized | Social

O nouă regulă a municipalităţii orădene: „vrei asfalt, faci angajări!”

Deşi municipalitatea nu îşi prea permite să se întindă când vine vorba de investiţii, a găsit totuşi o modalitate de a-şi scoate banii şi de a impulsiona piaţa muncii din Oradea. Astfel Primăria urmează să asfalteze un drum de 900 mp, situat pe Şoseaua Borşului spre S.C. Comau România S.R.L., urmând ca societatea, în schimbul serviciului, să finalizeze spaţiul destinat producţiei până pe 30 aprilie 2011 şi totodată să ajungă la un număr de 500 de angajaţi în timp 3 ani de zile

Municipalitatea urmează să preia în vederea asfaltării un drum în suprafaţă de 900 mp, situat pe Şoseaua Borşului, nr. 53, de la S.C. Comau România S.R.L., facilitând astfel accesul la noua fabrică, care se va construi în zonă.

„Primăria Oradea va pretinde în schimb ca S.C. Comau România S.R.L. să finalizeze spaţiul destinat producţiei (hala de producţie de 13.000 mp) până la data de 30 aprilie 2011 şi totodată să ajungă la un număr de 500 de angajaţi în timp 3 ani de zile.

Protocolul încheiat între Primăria Oradea şi S.C. Comau România S.R.L. urmează să fie supus aprobării în următoarea şedinţă de Consiliu Local, după care se va trece la preluarea efectivă a drumului şi la asfaltarea acestuia.

Municipalitatea va pretinde pentru executarea cu întârziere a obiectivelor stabilite, ca partea în culpă să-i achite penalităţi lunare de 2% din valoarea lucrărilor executate”

se precizează într-un comunicat al Biroului de Presă din cadrul Primăriei municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult