Categorized | Oradea

Femeile liberale şi-au dat întâlnire la o primă ediţie a unei şcoli de vară speciale

Peste 60 de femei liberale din cadrul organizaţiilor locale a OFL Bihor s-au reunit în cadrul primei ediţii a şcolii de vară ce s-a desfăşurat la Şuncuis în perioada 31 iulie – 01 august 2010.

In calitate de invitat special, preşedintele PNL Bihor, Cornel Popa le-a asigurat pe femei de întreg sprijinul organizaţiei judeţene al PNL Bihor si al sau personal:

„Suntem un partid care am sustinut  femei deputat, femei consilier judetean, femei consilier local si apreciem  munca desfasurata de acestea. Femeile sunt tenace, bune organizatoare si muncitoare de aceea le îndemn sa se implice in activitatile politice ale PNL.”

Pe parcursul a doua zile femeile liberale au invatat despre istoricul PNL, despre rolul si locul organizatiei de femei in cadrul PNL, despre importanta implicarii femeilor in viata politica. De asemenea femeile liberale au  discutat despre implicarea in societate a OFL, despre comunicarea cu alegatorii si despre atragerea de fonduri europene necesare desfasurarii proiectelor sociale derulate de catre organizatiile de femei.

Scoala de vara a femeilor liberale a fost o oportunitate ca organizatiile locale de femei sa faca un schimb de experienta si sa inpartaseasca din activitatile desfasurate pana in prezent.

La final, Lucia Varga in calitate de presedinte al OFL Bihor, a  indemnat femeile liberale sa se implice mai mult in viata politica “ Aveti curaj si implicati-va activ  in viata politica. A face politica ca femeie inseamna a te lupta pentru un viitor mai bun al tau si al familiei tale . A face politica inseamna a te lupta pentru  o viata mai buna si mai prospera pentru familia ta, a te lupta pentru a-ti creste copii asigurandu-le conditii normale ca sa poata invata , a te lupta pentru ca bunicii si parintii nostri sa poata avea batraneti linistite. “

S-au implicat activ in organizarea acestei scolii de vara: Vancu Voichita, Lidia Popa, Mioara Gadalean si Smaranda Scridon, toate fiind membre in conducerea OFL.

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult