Categorized | Oradea

Femeile liberale şi-au dat întâlnire la o primă ediţie a unei şcoli de vară speciale

Peste 60 de femei liberale din cadrul organizaţiilor locale a OFL Bihor s-au reunit în cadrul primei ediţii a şcolii de vară ce s-a desfăşurat la Şuncuis în perioada 31 iulie – 01 august 2010.

In calitate de invitat special, preşedintele PNL Bihor, Cornel Popa le-a asigurat pe femei de întreg sprijinul organizaţiei judeţene al PNL Bihor si al sau personal:

„Suntem un partid care am sustinut  femei deputat, femei consilier judetean, femei consilier local si apreciem  munca desfasurata de acestea. Femeile sunt tenace, bune organizatoare si muncitoare de aceea le îndemn sa se implice in activitatile politice ale PNL.”

Pe parcursul a doua zile femeile liberale au invatat despre istoricul PNL, despre rolul si locul organizatiei de femei in cadrul PNL, despre importanta implicarii femeilor in viata politica. De asemenea femeile liberale au  discutat despre implicarea in societate a OFL, despre comunicarea cu alegatorii si despre atragerea de fonduri europene necesare desfasurarii proiectelor sociale derulate de catre organizatiile de femei.

Scoala de vara a femeilor liberale a fost o oportunitate ca organizatiile locale de femei sa faca un schimb de experienta si sa inpartaseasca din activitatile desfasurate pana in prezent.

La final, Lucia Varga in calitate de presedinte al OFL Bihor, a  indemnat femeile liberale sa se implice mai mult in viata politica “ Aveti curaj si implicati-va activ  in viata politica. A face politica ca femeie inseamna a te lupta pentru un viitor mai bun al tau si al familiei tale . A face politica inseamna a te lupta pentru  o viata mai buna si mai prospera pentru familia ta, a te lupta pentru a-ti creste copii asigurandu-le conditii normale ca sa poata invata , a te lupta pentru ca bunicii si parintii nostri sa poata avea batraneti linistite. “

S-au implicat activ in organizarea acestei scolii de vara: Vancu Voichita, Lidia Popa, Mioara Gadalean si Smaranda Scridon, toate fiind membre in conducerea OFL.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult