Categorized | Social

Modificări de circulaţie în Oradea

Pentru lucrări de turnare a betonului pe podul Dacia, începând de vineri, 06 august 2010, ora 18:00 şi până luni, 09 august 2010, ora 06:00 accesul pe podul Dacia va fi permis numai autoturismelor şi doar pe o singură bandă pe sens, cu limitare de viteză.

În acest sens O.T.L. – R.A. operează modificări la circulaţia mijloacelor de transport în comun de pe liniile 13, 17 şi TRV3 pentru această perioadă după cum urmează:

– Linia 13 – Ghe.Doja-Sp. Judeţean-B-dul Republicii-Muzeului-Pc.Petöfi-Bdul Republicii-Mag.Crişul-L.Pasteur-Sp..Judeţean-Ghe.Doja;

– Linia 17 – Simcor (Pod CFR)-B-dul Dacia-Pc.Petöfi-Mag.Crişul-B-dul Republicii-Gara Centrală-Berzei-Sirul Canonicilor-B-dul Dacia-Simcor (Pod CFR);

– TRV3 – Olosig-Gara Centrală;

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult