Categorized | Social

Agresivitate crescută în tramvaiele orădene

Conform reprezentanţilor OTL, activitatea de control pe mijloacele de transport în comun din Oradea se desfăşoară din ce în ce mai greu datorită gradului ridicat de agresivitate al persoanelor controlate. Marţi, 03 august, spre exemplu, pentru a stopa agresivitatea unor persoane, controlorii OTL au avut nevoie de intervenţia conjugată a forţelor de poliţie şi jandarmerie.

Identităţi false declinate, parăsiri ale mijloacelor de transport sau a staţiilor în fugă la vederea controlorilor,  sunt doar două din practicile adoptate de călătorii frauduloşi.

„Contravenienţi certaţi nu doar cu bunul simţ ci şi cu legea sunt reţinuţi de către organele de poliţie atunci cănd pe lângă aceste practici se face uz şi de forţa fizică, aşa cum au fost cazurile de ieri.

Statistic vorbind, la controlul efectuat în staţia Coposu ieri, la orele serii, în cele 44 de tramvaie supuse controalelor au călătorit 40 de persoane care au fost amendate cu bilete de suprataxă, iar la 18 dintre călători li s-a întocmit proces verbal de contravenţie

Atragem din nou, pe această cale, atenţia călătorilor care beneficiază „gratuit” de serviciile de transport public că sunt pasibili în orice moment al călătoriei de amendă, iar faptul că devin agresivi este un motiv întemeiat de a fi deserviţi organelor abilitate ale statului în menţinerea ordinii publice”

se precizează într-un comunicat remis de OTL RA.

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult