Categorized | Social

IMM-urile româneşti vor să înveţe de la cele germane

Ioan Mintaş, primvicepreşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), a participat, în perioada 5-10 august, la o vizită de lucru în landurile din Sudul Germaniei. Din delegaţia condusă de Ioan Mintaş au făcut parte reprezentanţi ai conducerilor CNIPMMR, Patronatului Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM-uri şi Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România.

Vizita de lucru a fost organizată la invitaţia unei organizaţii partenere din Munchen.

„Dacă în ceea ce priveşte relaţia cu partenerii CNIPMMR din Munchen, aceasta este deja consolidată, având un proiect în desfăşurare, un al doilea aflat în faza de evaluare şi două misiuni de afaceri, una în Germania şi una în România, organizate cu succes, vizita în landul Baden-Wurttemberg a fost una de cunoaştere şi de prospectare.

Suntem convinşi că într-un timp relativ scurt, vom definitiva un proiect comun prin care intenţionăm să sprijinim IMM-urile româneşti să cunoască şi să beneficieze de experienţa colegilor din această parte a Germaniei.

Considerăm că pe lângă demersurile permanente pe care le facem la nivel de Guvern în vederea îmbunătăţirii mediului de afaceri autohton, este la fel de important să avem şi posibilitatea de a realiza schimburi de experienţă cu întreprinzători din alte ţări, de la care putem învăţa şi, mai ales, de la care putem prelua exemple de bune practici, atat în relaţiile de afaceri între firme dar şi în ceea ce priveşte măsurile adoptate în această perioadă pentru sprijinirea IMM-urilor”

a declarat Ioan Mintaş.

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult