Categorized | Social

Şahistul Mihai Şuta va fi comemorat de copii printr-un concurs

Cel de-al optulea turneu de şah pentru copii al anului 2010 se va desfăşura sub egida Asociaţiei Judeţene de Şah şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport Bihor. „Memorialul Mihai Şuta” este organizat în Orăşelul Copiilor în memoria regretatului campion de şah din Oradea, fiind dotat cu diplome şi cupe, oferite de DJS.

Concursul destinat copiilor cu vârsta între 4 şi 13 ani se va desfăşura sâmbătă, 14 august, de la ora 10:00, în Orăşelul Copiilor, fiind arbitrat de maestrul FIDE Dan Ovidiu Raţ.

„Memorialul Mihai Şuta” va fi inclus în categoria turneelor lunare de şah care au loc în Orăşelul Copiilor şi care contează pentru întocmirea unui clasament al celor mai buni jucători ai anului 2010. De aceea, toţii şahiştii sunt invitaţi cu drag să ia parte la această competiţie care le poate aduce în palmares o cupă.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult