Categorized | Social

Mirosul insuportabil continuă să le facă zile grele orădenilor din Ioşia şi Rogerius

Zecile de reclamaţii făcute de orădeni împotriva mirosului din municipiu nu par a-i impresiona pe cei de la Garda de Mediu Bihor. Nici reclamaţiile şi se pare că nici mirosul, care a devenit în ultima perioadă insuportabil. Aşa se face că reprezentanţii municipalităţii le-au făcut o sesizare celor de la Garda de Mediu în care le solicită să rezolve această problemă.

Se pare că reprezentanţii Gărzii de Mediu nu prea îşi fac treaba (dacă şi-ar fi făcut-o nu s-ar fi ajuns la această situaţie), şi nici nu au auzit încă de noţiunea de „autosesizare”. Cel puţin asta este concluzia care se poate trage dintr-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea, ajunsă în situaţia de a se „ruga”, de cei care sunt plătiţi din banii noştrii, să îşi facă datoria.

De fapt, dacă ne gândim că cei care conduc astfel de instituţii au ca primă competenţă carnetul de membru de partid, nu ar trebui să ne mai mire nimic.

„Primăria Municipiului Oradea a fost sesizată, în ultimul timp, în repetate rânduri, de locuitorii oraşului cu privire la mirosul insuportabil din zona cartierelor Ioşia şi Rogerius. Acest miros provine din zona industrială a municipiului Oradea şi creează un puternic disconfort locuitorilor, în special în cele două cartiere menţionate.

În urma reclamaţiilor primite de la cetăţenii nemulţumiţi de această situaţie, Primăria Oradea a sesizat astăzi Garda de Mediu Bihor şi Instituţia Prefectului, solicitându-le, potrivit competenţelor legale ce le revin, să ia măsurile necesare în vederea identificării sursei de poluare şi a poluatorului, precum şi obligarea acestuia să înlăture sursa de poluare.

Totodată, Primăria Municipiului Oradea asigură locuitorii oraşului precum şi cele două instituţii amintite mai sus de întregul sprijin pentru remedierea acestui neajuns”

se precizează într-un comunicat remis de municipalitate.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult