Categorized | Social

Poliţiştii comunitari vor fi cu ochii pe suporterii bihoreni

Săptămâna trecută, împreună cu forţe specializate de menţinere a ordinii şi liniştii publice, agenţii din cadrul Poliţiei Comunitare au participat la un exerciţiu demonstrativ, executat de către Jandarmeria Bihor. Acţiunea a avut loc pe Stadionul Iuliu Bodola şi a avut ca scop simularea unui moment probabil, în timpul meciurilor din campionatul de fotbal.

De asemenea, s-au purtat discuţii vizavi de îmbunătăţirea modului de gestionare a situaţiilor, dar şi rolul fiecărei instituţii, pe parcursul competiţiilor sportive.

„În continuare, rolul agenţilor comunitari va fi cel de a asigura ordinea şi liniştea în interiorul stadionului, de a verifica documentele de acces şi de a executa controlul preventiv.

În acest sens, atragem atenţia suporterilor care doresc să participe la meciurile de fotbal, că accesul în interiorul stadionului nu este permis persoanelor care deţin materiale contondente (brichete, flacoane, pixuri, etc.), sloganuri cu conţinut obscen, obiecte care pot provoca contuzii, iar persoanelor depistate ca fiind în stare de ebrietate le va fi interzis accesul pe stadion”

se precizează într-un comunicat remis de Poliţia Comunitară Oradea.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult