Categorized | Educatie

Ad Hoc a avut pentru câteva ore un membru nou: Tom, vocalistul celebrei trupe Haggard

În perioada 13 – 15 august, la Bistriţa a avut loc Tabăra Medievală în cadrul căreia, momentul mult aşteptat a fost concertul celebrei trupe de rock simfonic, Haggard. Alături de ei au mai cântat Trooper, Van, Bordó Sárkány şi trupa orădeană Ad Hoc.

Dacă în România există o sumedenie de vedete şi muzicanţi (îi numim muzicanţi pentru a sublinia diferenţa dintre ei şi muzicieni, adică cei care fac studii sau care au cu adevărat talent) la care nu le poţi ajunge la nas cu prăjina, pe plan internaţional există şi vedete (în adevăratul sens al cuvântului) care nu au uitat ce înseamnă respectul, modestia şi buna creştere. Un exemplu, îl reprezintă aici celebra trupă de „Symphonic death metal” Haggard care are milioane de fani în toată lumea.

Conform celor de la Ad Hoc, Tom tenorul trupei nu s-a sfiit să cânte pentru câteva minute alături de mult mai puţin-celebrii orădeni de la Ad Hoc.

„Surpriza, pe cât de plăcută pe atât de neaşteptată, a fost atunci când tenorul trupei Haggard, Tom, ni s-a alăturat, în timpul repetiţiilor, interpretând  alături de noi melodia „Her Manelling”, preluata din repertoriul Haggard”

povesteşte unul dintre membrii trupei Ad Hoc.


Ad Hoc and Tom, Haggard’s tenor

Ad Hoc | MySpace Music Videos

Trupa Ad Hoc a participat la festivalul de la Bistriţa în următoarea componenţă: Sergiu Boldor – vioara I, Adrian Bologa – vioara II, Kiss Carol – chitară clasică, Sebi Arvai – percuţie, Mihai Todoran – chitarş şi Alexandrina Chelu – voce.

This post was written by:

- who has written 4426 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult