Categorized | Educatie

Ad Hoc a avut pentru câteva ore un membru nou: Tom, vocalistul celebrei trupe Haggard

În perioada 13 – 15 august, la Bistriţa a avut loc Tabăra Medievală în cadrul căreia, momentul mult aşteptat a fost concertul celebrei trupe de rock simfonic, Haggard. Alături de ei au mai cântat Trooper, Van, Bordó Sárkány şi trupa orădeană Ad Hoc.

Dacă în România există o sumedenie de vedete şi muzicanţi (îi numim muzicanţi pentru a sublinia diferenţa dintre ei şi muzicieni, adică cei care fac studii sau care au cu adevărat talent) la care nu le poţi ajunge la nas cu prăjina, pe plan internaţional există şi vedete (în adevăratul sens al cuvântului) care nu au uitat ce înseamnă respectul, modestia şi buna creştere. Un exemplu, îl reprezintă aici celebra trupă de „Symphonic death metal” Haggard care are milioane de fani în toată lumea.

Conform celor de la Ad Hoc, Tom tenorul trupei nu s-a sfiit să cânte pentru câteva minute alături de mult mai puţin-celebrii orădeni de la Ad Hoc.

„Surpriza, pe cât de plăcută pe atât de neaşteptată, a fost atunci când tenorul trupei Haggard, Tom, ni s-a alăturat, în timpul repetiţiilor, interpretând  alături de noi melodia „Her Manelling”, preluata din repertoriul Haggard”

povesteşte unul dintre membrii trupei Ad Hoc.


Ad Hoc and Tom, Haggard’s tenor

Ad Hoc | MySpace Music Videos

Trupa Ad Hoc a participat la festivalul de la Bistriţa în următoarea componenţă: Sergiu Boldor – vioara I, Adrian Bologa – vioara II, Kiss Carol – chitară clasică, Sebi Arvai – percuţie, Mihai Todoran – chitarş şi Alexandrina Chelu – voce.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult