Categorized | Social

PDL Bihor are grijă de 41 de copii sinistraţi

Marţi, 17 august 2010, au sosit în tabăra de copii de la Remeţi, jud. Bihor, 41 de copii şi 6 însoţitori, din comuna Grămeşti, jud. Suceava. Acţiunea este organizată de către PDL Bihor, iar de buna desfăşurare a activităţilor zilnice se ocupă organizaţia locală Bulz, a PDL Bihor.

Copiii din zona afectată de inundaţii vor fi găzduiţi până luni, 23 august 2010, având un program de tabără care cuprinde drumeţii, excursii în zona Munţilor Apuseni, întâlniri cu elevi bihoreni, activităţi cultural artistice şi sportive.

Prin această acţiune PDL Bihor se solidarizează cu toţi cei care au avut de suferit, în acest an, din cauza stihiilor naturii.

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “PDL Bihor are grijă de 41 de copii sinistraţi”

  1. jocuri barbie spune:

    Am citit niste posturi foarte frumoase, scrie tot asa si o sa fii uimit de ce rezultate o sa ai.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult