Categorized | Educatie

Dacă iubiţi jazzul, concertul de duminică din QUEEN’S nu trebuie ratat!

Un weekend deosebit şi pentru iubitorii de jazz din Oradea. Duminică, 22 august 2010, va avea loc în QUEEN’S MUSIC PUB un concert extraordinar care îi va reuni pe Johnny Bota (contrabasist), Sasha Bota (violonist), Istvan Gyarfas şi Attila Gyarfas (tobe). Evenimentul va începe la ora 21:00.

Proiectul aparţine familiilor Johnny Bota (contarbasist, vicepreşedintele Federaţiei Române de Jazz) şi fiul – Sascha Bota (violonist în Olanda), plus binecunoscutul chitarist maghiar Istvan Gyarfas (vicepreşedintele Federaţiei Maghiare de Jazz) alături de fiul său Attila Gyarfas (din Austria, la tobe).

În cadrul acestuia va avea loc uhn concert extraordinar de jazz. Evenimentul este unic în această formulă, deoarece a fost conceput exclusiv pentru festivalul de Jazz de la Timişoara şi va fi prezentat în afara festivalului doar la Oradea.

Concertul va avea loc la QUEEN’S MUSIC PUB, duminica 22 august, de la ora 21:00. Intrarea va fi 15 lei, dar banii se vor include în consumaţie.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult