Categorized | Social

Dumitru Voloşeniuc şi Biró Rozália au tăiat panglica la Carnavalul Florilor

Carnavalul Florilor a fost, conform reprezentanţilor municipalităţii, un eveniment reuşit. Alaiul carelor alegorice din acest an a fost format din cinci care de flori cu diferite teme, însoţite de ansambluri folclorice din Oradea şi Debreţin.

Festivalul a fost deschis de către vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Voloşeniuc şi viceprimarul municipiului Oradea, Biró Rozália, după care alaiul a pornit din faţa blocurilor Zigzag de pe B-dul Dacia înspre centrul oraşului. Carele alegorice au putut fi admirate sâmbătă de către orădeni în parcarea din faţa bisericii romano-catolice de la capătul pietonalului, la intersecţia străzii Republicii cu Magheru, până la ora 19:30.

Festivalul s-a încheiat cu un concert în aer liber susţinut de ansamblul Crişana urmat de un spectacol suţinut de Şcoala Francisc Hubic şi Rock Filarmonica din Oradea. Totodată, de la ora 20:00, în şanţul Cetăţii a avut loc un spectacol al Teatrului Muzical „Mandala” din Nyíregyháza.

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult