Categorized | Social

Nunta de aur la puterea 56

Vineri, 20 august 2010, Primăria municipiului Oradea prin Direcţia de Evidenţă a Persoanelor – Serviciul de Stare Civilă, a organizat în sala „Traian Moşoiu” cea de-a treia premiere din anul 2010 a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi care au domiciliul stabil în Oradea.

Cele 56 de cupluri care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur” au fost felicitate de viceprimarul municipiului Oradea, Gheorghe Carp, care a ţinut să precizeze importanţa acestui eveniment pentru administraţia locală:

„Dorinţa de a oferi modele îndeamnă municipalitatea orădeană să menţină tradiţia nunţii de aur, ca dovadă a recunoaşterii faţă de exemplul minunat dat de dumneavoastră. Este o mândrie pentru Primăria Oradea să premieze un număr atât de mare de cupluri care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Doresc să vă felicit pe toţi pentru statornicie şi să vă urez multă sănătate.”

Cuplurile prezente au primit o diplomă de fidelitate însoţită de un premiu în bani, în cuantum de 500 de lei, precum şi o sticlă de vin.

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Nunta de aur la puterea 56”

  1. DLB spune:

    … chiar daca e un pic off topic la multi ani pentru toti alecsi, alexandrii, alexandrele …

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult