Categorized | Social

Nunta de aur la puterea 56

Vineri, 20 august 2010, Primăria municipiului Oradea prin Direcţia de Evidenţă a Persoanelor – Serviciul de Stare Civilă, a organizat în sala „Traian Moşoiu” cea de-a treia premiere din anul 2010 a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi care au domiciliul stabil în Oradea.

Cele 56 de cupluri care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur” au fost felicitate de viceprimarul municipiului Oradea, Gheorghe Carp, care a ţinut să precizeze importanţa acestui eveniment pentru administraţia locală:

„Dorinţa de a oferi modele îndeamnă municipalitatea orădeană să menţină tradiţia nunţii de aur, ca dovadă a recunoaşterii faţă de exemplul minunat dat de dumneavoastră. Este o mândrie pentru Primăria Oradea să premieze un număr atât de mare de cupluri care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Doresc să vă felicit pe toţi pentru statornicie şi să vă urez multă sănătate.”

Cuplurile prezente au primit o diplomă de fidelitate însoţită de un premiu în bani, în cuantum de 500 de lei, precum şi o sticlă de vin.

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Nunta de aur la puterea 56”

  1. DLB spune:

    … chiar daca e un pic off topic la multi ani pentru toti alecsi, alexandrii, alexandrele …

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult