Categorized | Social

Casa de Cultură a Municipiului Oradea a fost pusă la punct cu 200.000 de lei

Directorul Casei de Cultura a Municipiului Oradea, Flavius Bunoiu a prezentat marţi, într-o conferinţă de presă, modul în care s-au derulat lucrările de renovare, începute la această instituţie la sfârşitul lunii mai. Valoarea investiţiei a fost de 200.000 lei.

Flavius Bunoiu susţine că îşi doreşte ca în 2011 să poată face investiţii în instalaţia de sonorizare şi lumini şi într-o instalaţie nouă de climatizare.

„Lucrările realizate au fost mai mult decât necesare. Au existat infiltraţii în tavan, s-a răzuit până la cărămidă, după care s-a tratat suprafeţele contra mucegaiului. Lucrările sunt în garanţie timp de 2 ani de zile. Totodată, am înlocuit cablajele vechi de internet şi telefonie, instituţia beneficiind acum de Internet Wireless. Pentru anul viitor ne dorim să putem investi şi în instalaţia de sonorizare şi lumini, dar şi într-o instalaţie de climatizare”

a declarat Flavius Bunoiu.

Valoarea investiţiei s-a ridicat la 200.000 lei şi a constat în mai multe lucrări de renovare: schimbarea geamurilor, a acoperişului, a parchetului, a mochetei, lucrări la instalaţiile sanitare.

„În continuare aşteptăm începerea Festivalului Toamna Orădeană, Casa de Cultură a Municipiului fiind deschisă să găzduiască cât mai multe evenimente culturale”

a precizat Flavius Bunoiu în încheierea conferinţei.

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Casa de Cultură a Municipiului Oradea a fost pusă la punct cu 200.000 de lei”

  1. Cristian spune:

    Felicitari! Se simtea intr-adevar nevoia unei schimbari.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult