Categorized | Social

Chiar dacă e criză, municipalitatea susţine că sunt bani pentru Cetatea Oradea

Reprezentanţii primăriei Oradea susţin că au suficienţi bani pentru a transforma Cetatea Oradea într-un obiectiv turistic de referinţă în România şi că până în anul 2015 lucrările principale vor fi finalizate.

Miercuri, 25 august a avut loc la Cetatea Oradea o conferinţă de presă în care viceprimarul Biro Rozalia împreună cu şeful Biroului Turism, Cultură, Regenerare Urbana din cadrul Primăriei Oradea, Dumitru Sim, au prezentat stadiul de implementare al proiectului „Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerii în circuitul turistic: Cetatea Oradea, complex turistic european – etapa I”.

„Au fost nevoie de ani buni ca Cetatea Oradea să devină vizitabilă, apoi administraţia locală a reuşit să atragă fonduri europene. Chiar dacă Cetatea e acum mai mult un şantier, suntem în situaţia fericită de a avea aceşti bani, cu care ne dorim să transformăm Cetatea Oradea într-un obiectiv turistic de referinţă.

Proiectul este unul de anvergură şi se întinde pe o perioadă lungă de timp, respectiv până în anul 2015, dar trebuie să avem în vedere că toate lucrurile mari, necesită timp şi se fac pas cu pas”

a spus viceprimarul Biro Rozalia.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult