Categorized | Social

Ajutoarele alimentare distribuite după 8 septembrie

Conform municipalităţii, alimentele distribuite prin programul „Planul anual european de furnizare a ajutoarelor alimentare în beneficiul persoanelor cele mai defavorizate 2010” (PEAD) s-a epuizat şi va fi reluat din data de 8 septembrie 2010.

Dacă nu v-aţi ridicat alimentele care se distribuie prin acest proiect o mai puteţi face abia luna viitoare.

„Întrucât stocul de alimente distribuit prin programul Planul anual european de furnizare a ajutoarelor alimentare în beneficiul persoanelor cele mai defavorizate 2010 (PEAD) s-a epuizat, beneficiarii care nu şi-au ridicat alimentele sunt anunţaţi de către Administraţia Socială Comunitară Oradea că, o vor  putea face în aceaşi locaţie (fosta Cantină a Primăriei Oradea) după data de 08.09.2010.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa la sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea cu sediul pe str. Primăriei nr. 42, tel: 0259. 441.677”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult