Categorized | Social

Ajutoarele alimentare distribuite după 8 septembrie

Conform municipalităţii, alimentele distribuite prin programul „Planul anual european de furnizare a ajutoarelor alimentare în beneficiul persoanelor cele mai defavorizate 2010” (PEAD) s-a epuizat şi va fi reluat din data de 8 septembrie 2010.

Dacă nu v-aţi ridicat alimentele care se distribuie prin acest proiect o mai puteţi face abia luna viitoare.

„Întrucât stocul de alimente distribuit prin programul Planul anual european de furnizare a ajutoarelor alimentare în beneficiul persoanelor cele mai defavorizate 2010 (PEAD) s-a epuizat, beneficiarii care nu şi-au ridicat alimentele sunt anunţaţi de către Administraţia Socială Comunitară Oradea că, o vor  putea face în aceaşi locaţie (fosta Cantină a Primăriei Oradea) după data de 08.09.2010.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa la sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea cu sediul pe str. Primăriei nr. 42, tel: 0259. 441.677”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult