Categorized | Sport

FC Bihor Oradea a pornit în cursa pentru Liga 1

Chiar dacă este puţin cam devreme să ne facem o părere despre şansele echipei FC Bihor de a reveni în primul eşalon fotbalistic, victoria de sâmbătă din deplasarea de la Turda pare a ne da speranţe. Modificările operate în conducerea clubului par a avea impact, atât pe plan administrativ cât şi pe teren.

Deşi vorbim de un meci în deplasare, echipa bihoreană a ţinut să îşi impună jocul încă de la început, deschizând repede scorul, în minutul 17. După ce a primit o pasă de la Diaconescu, atacantul Florea a pătruns în careul gazdelor şi l-a lobat pe Pampea, portarul celor de la Arieşul Turda. Cu un minut înainte de marcarea celui de-al doilea gol, fundaşul Timar a fost eliminat de arbitrul Emil Voicu din Bacău. În minutul 62, cu 9 minute înainte de a fi schimbat, atacantul Mărcuş a fructificat o centrare din lovitură liberă, stabilind scorul final Arieşul Turda – FC Bihor Oradea 0-2.

Arieşul Turda a jucat cu o formulă ovensivă ce l-a avut pe Pampea în poartă, Tîrcă, Bier, Timar şi Văsâie pe linia de fund, Curtuiuş, Moraru (înlocuit în minutul 52 cu Cosma) Ghenţi, la mijloc şi Şaim, C. Bucur şi Cucuruzan (înlocuit în minutul 73 cu Mariş) în atac. Antrenorii gazdelor au fost Marcel Rusu şi Viorel Pintilie.

FC Bihor a jucat cu Fildan în poartă – Toc, Muscă, Oltean, Tegzeş pe linia de fund – Chiş, Sorian (înlocuit în minutul 64 cu Danci) şi Deaconescu la mijloc şi – Florean, Bârză (înlocuit în minutul 56 cu Fl. Pop) şi Mărcuş (schimbat cu Petrache în minutul 71) în ofensivă.

Brigada de arbitrii a fost formată din centralul Emil Voicu din Bacău şi tuşierii Daniel Ciocănea din Sibiu şi Ferencz Tunyogi din Zalău.

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult