Categorized | Social

Amenzi pentru comerţ ilegal şi cerşetorie în pieţele din Oradea

Săptămâna trecută poliţiştii comunitari împreună cu reprezentanţii R.A.P.A.S. au verificat modul în care se face comerţ atât în pieţele din municipiu cât şi în alte zone. Rezultatul a fost unul surprinzător. Au fost aplicate 27 de sancţiuni dintre care amenzi în valoare de 5.000 de lei.

În cadrul acţiunii, agenţii comunitari au aplicat un număr de 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.000 lei, persoanelor care ofereau spre vânzare produse alimentare (lactate, carne, etc) pe domeniul public. Totodată, 12 persoane au fost sancţionate pecuniar pentru expunerea de produse nealimentare (haine vechi, odorizante de cameră sau şosete) în locuri neautorizate.

În cadrul acţiunii de combatere a cerşetoriei în zonele agro alimentare au fost sancţionate, 5 persoane pentru apelarea la mila publicului, iar 7 persoane au fost îndepărtate şi îndrumate către domiciliu.

„Acţiunea a avut un impact pozitiv în rândul utilizatorilor pieţelor agro alimentare, majoritatea acestora dorind asigurarea unor condiţii optime pentru comercializarea produselor, eliminarea cerşetoriei, asigurarea ordinii şi siguranţei.

În continuare,  agenţii comunitari vor executa un control riguros în pieţe, rugând cetăţenii să îi sprijine în demersul lor prin apelarea numărului de telefon 0259 -969 în vederea informării oportune asupra cazurilor deranjante din toate zonele oraşului”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult