Categorized | Social

Amenzi pentru comerţ ilegal şi cerşetorie în pieţele din Oradea

Săptămâna trecută poliţiştii comunitari împreună cu reprezentanţii R.A.P.A.S. au verificat modul în care se face comerţ atât în pieţele din municipiu cât şi în alte zone. Rezultatul a fost unul surprinzător. Au fost aplicate 27 de sancţiuni dintre care amenzi în valoare de 5.000 de lei.

În cadrul acţiunii, agenţii comunitari au aplicat un număr de 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.000 lei, persoanelor care ofereau spre vânzare produse alimentare (lactate, carne, etc) pe domeniul public. Totodată, 12 persoane au fost sancţionate pecuniar pentru expunerea de produse nealimentare (haine vechi, odorizante de cameră sau şosete) în locuri neautorizate.

În cadrul acţiunii de combatere a cerşetoriei în zonele agro alimentare au fost sancţionate, 5 persoane pentru apelarea la mila publicului, iar 7 persoane au fost îndepărtate şi îndrumate către domiciliu.

„Acţiunea a avut un impact pozitiv în rândul utilizatorilor pieţelor agro alimentare, majoritatea acestora dorind asigurarea unor condiţii optime pentru comercializarea produselor, eliminarea cerşetoriei, asigurarea ordinii şi siguranţei.

În continuare,  agenţii comunitari vor executa un control riguros în pieţe, rugând cetăţenii să îi sprijine în demersul lor prin apelarea numărului de telefon 0259 -969 în vederea informării oportune asupra cazurilor deranjante din toate zonele oraşului”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult