Categorized | Oradea

Mascarada continuă. Pleacă şase miniştrii dar rămâne „capabilul” Boc.

Deşi opoziţia şi o bună parte a României (conform ultimelor sondaje) cereau în bloc demisia Guvernului condus de Emil Boc, joi a apărut şi lista miniştrilor care vor fi remaniaţi pe considerentul că nu ar fi performat pe parcursul mandatului. Este vorba de Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, cel al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, ministrul Muncii, Mihai Şeitan, ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, ministrul Economiei Adriean Videanu şi al Transporturilor, Radu Berceanu.

Şi în Guvernul României lucrurile par a se întâmpla ca în perioada de tristă amintire din epoca stalinistă în Rusia. Toată lumea avansează din posturi mai puţin importante spre posturi importante şi asta nu pentru că ar deveni „mai pregătiţi” ci pentru că li se face loc prin decapitarea celor care au fost în funcţie înaintea lor. În ceea ce priveşte noua componenţă a Guvernului, deocamdată se fac speculaţii. Cert este că Mihail Dumitru, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan şi Gabriel Sandu, ADriean Videanu şi Radu Berceanu vor pleca.

Dacă Mihai Dumitru, Gabriel Sandu şi Adriean Videanu au fost în timpul mandatului nişte „iluştrii anonimi”, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan şi Radu Berceanu au devenit cunoscuţi datorită măsurilor greşite pe care le-au luat cât au condus cele trei ministere.

Conform postului Realitatea TV, liderul liberalilor, Crin Antonescu i-a făcut deja o vizită  primarului Sibiului, Klaus Johannis pentru a-l întreba dacă mai este dispus să îl înlocuiască pe Boc. Singura problemă este că Premierul nu se poate demite singur, dar s-ar putea ca Traian Băsescu să îi facă acest serviciu.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult