Categorized | Social

Circulaţia tramvaielor întreruptă din nou de doi şoferi lipsiţi de bun simţ

Nu este nici prima dată şi, credem noi, nici ultima dată când se întâmplă acest lucru. Circulaţia tramvaielor a fost întreruptă astăzi pentru mai bine de jumătate de oră pentru că doi şoferi au găsit de cuviinţă să îşi parcheze autoturismele pe liniile de tramvai.

Şoferii orădeni par a fi mai nesimţiţi cu fiecare zi care trece. După ce că, pe aproape fiecare stradă din Oradea maşinile circulă şi staţionează pe trotuare, unii şoferi găsesc de cuviinţă să îşi uite autoturismele pe liniile de tramvai sau aproape de ele, astfel încât mijloacele de transport în comun să nu mai poată trece. Cum, marea majoritate a celor care circulă cu tramvaiul, îl folosesc pentru a ajunge la serviciu, vă puteţi închipui cât de fericiţi au fost de această situaţie.

„Va informez despre stationarea pe calea de rulare a tramvaielor pe str. Primariei, in dreptul Grupului Scolar „Vasile Voiculescu” a doua autoturisme avand nr. de inmatriculare BH-89-KLE, respectiv BH-88-PTR. Astfel, circulatia cu tramvaie a fost intrerupta intre orele 9:10 si 9:45”

se precizează într-un comunicat remis de OTL.

Dacă cei de la OTL nu au nicio vină, pentru că vatmanii nu pot să ia măsuri legale împotriva acestor şoferi, poate că poliţiştii comunitari ar trebui să fie mai activi.

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult