Categorized | Social

Anul 2011 va începe cu alte 391 de locuri de pracare noi nouţe

Primăria municipiului Oradea a predat azi amplasamentul din zona străzii Islazului şi zona Real către constructorul S.C Selina SRL pentru amenajare de parcări şi alei. Lucrările de amenajare vor începe în cursul zilei de mâine, 15 septembrie, durata de realizare a investiţiei fiind de patru luni.

Conform municipalităţii în cele două zone se vor crea 391 de locuri de parcare şi 6.178 mp de alei de acces parcare, inclusiv prelungirea străzii Abatorului.

„În acest proiect mai sunt prevăzuţi a se executa 1.518 metri liniari de trotuar, extinderea canalizării pluviale şi amenajare de zone verzi. Valoarea totală a investiţiei este de 2580,588 mii lei”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult