Categorized | Social

Primăria Oradea face curăţenie în oraş cu deţinuţi şi asistaţi social

Primăria municipiului Oradea continuă acţiunile de salubrizare începute acum două săptămâni în municipiu. RER Ecologic Service a cosit vegetaţia şi a executat acţiuni de igenizare pe strada Matei Corvin, Suişului, Oneştilor şi pe strada Vlădeasa.

Pe strada Paleului lucrările continuă, urmând să fie finalizate în 3-4 zile.

„La acţiunile de salubrizare au participat şi persoanele aflate în detenţie la Penitenciarul Oradea, acţionând pe aliniamentele de pe Calea Mareşal Averescu şi în zona străzii Podului. De asemenea, 42 de persoane benficiare de ajutor social au participat la acţiunile de curăţenie la intrările în municipiu, respectiv, Calea Aradului, Nufărului, Calea Clujului şi Calea Borşului”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult