Categorized | Social

Plexus Corp va investi 6,2 milioane de euro în Parcul Industrial din Oradea

O nouă veste bună pentru orădeni. Parcul Industrial Eurobusiness continuă să atragă investitori dintre cei mai importanţi. Ultima firmă care a decis să investească în parc este Plexus Corp, o firmă cu peste 100 de branduri internaţionale şi cu multiple sedii pe trei continente. Plexus Corp va  investi cel puţin 6,2 milioane de euro în noua locaţie şi va crea minim 200 de locuri noi de muncă.

Joi, 16 septembrie 2010, conducerea municipalităţii, primarul Ilie Bolojan şi viceprimarul Biró Rozália, a avut o întâlnire cu compania americană Plexus Corp. Întâlnirea a avut loc la Primăria Oradea, în cadrul acesteia purtându-se discuţii cu privire la intenţia companiei Plexus Corp de a investi în Parcul Industrial Eurobusiness. La întâlnire a mai participat şi administratorul Parcului Industrial, Delia Ungur.

Plexus Corp oferă un model de servicii integrate, adaptate cerinţelor clienţilor, model care integrează tehnici inovative de proiectare a produselor, producţie şi un lanţ de aprovizionare global. Compania construieşte produse care se adresează pieţelor de echipamente de telecomunicaţii şi infrastructură wireless, produse industriale, echipamente medicale şi echipamente din domeniul militar şi aeronautic.

Compania intenţionează să concesioneze aproximativ 9 ha de teren în Parcul Industrial, acesta fiind situat în vecinătatea terenului concesionat de compania coreeană Shin Heung.

După semnarea contractului de concesiune, compania va demara realizarea proiectului tehnic pentru clădirea din Parcul Industrial, aceasta constând în hale de producţie şi  birouri. Reprezentanţii Plexus Corp estimează că prima etapă a lucrărilor va fi finalizată în ultimul trimestru al anului viitor, urmând ca etapa a doua să se finalizeze în primul trimestru al anului 2012.

„Vă mulţumim că aţi ales să concesionaţi în perimetrul Parcului Industrial. Primăria Oradea va asigura toate condiţiile necesare pentru începerea lucrărilor şi desfăşurarea activităţii companiei. Investiţia dumneavoastră va contribui la dezvoltarea economică a municipiului şi la creşterea locurilor de muncă”

a spus primarul Ilie Bolojan, în cadrul întâlnirii.

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Plexus Corp va investi 6,2 milioane de euro în Parcul Industrial din Oradea”

  1. iulianj spune:

    Ce bine e sa mai primesti si cate o veste buna din cand in cand!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult