Categorized | Cultură

Eugenia Drăgoi la prima expoziţie din viaţa ei

Uniunea Artiştilor Plastici, filiala Oradea, va organiza luni, 20 septembrie 2010, la Centrul Cultural Posticum (strada Teiului 26, Piaţa 22 Decembrie ), de la orele 18:00 vernisajul unei expoziţii personale de pictură şi grafică intitulată ,,Ochiul-Fereastră”.

Autoarea este Eugenia Drăgoi, membră a Uniunii Artiştilor Plastici, filiala Oradea, se află la prima expoziţie de acest fel. Aceasta va cuprinde peste 14 lucrări de cologravură şi pictură  realizate  în ulei şi acril, pe pânză,  carton şi pal. Vernisează dr. Agata Chifor, istoric de artă.

Motto-ul expoziţiei este cunoscutul vers al lui Mihai Eminescu „Dară ochiu-nchis afară înăuntru se deşteaptă”.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult