Categorized | Educatie

Toamna Orădeană continuă cu mult teatru şi film

Marţi, Toamna Orădeană va continua cu cu activităţi culturale pşrintre care piesa de teatru „Simion si alti eroi”, spectacolul „Regele podoabă” pentru cunoscătorii de limbă maghiară şi Festivalul de Teatru Scurt.

Iubitorii de cultură vor fi cu siguranţă încântaţi de spectacolele care au fost pregătite pentru ziua de marţi în cadrul Toamnei Orădene.

Program Toamna Orădeană, marţi, 28 septembrie

CASA DE CULTURA A MUNICIPIULUI ORADEA

Ora 19.00, Casa de Cultura a Municipiului Oradea, Piata Ferdinand Nr.4, Teatru „Simion si alti eroi” Compania de teatru Civic Art, Bucuresti. Pretul biletului este de 5 lei.

SAPTAMANA TEATRULUI ARCADIA

11:00 Teatrul Arcadia    , Spectacolul „A király új ruhája” ( Regele Podoabă)-SECTIA MAGHIARA

ROGRAMUL FESTIVALULUI DE TEATRU SCURT

Ora  16.30 şi 19.00 – Mady Baby, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, Timişoara Spectacol itinerant în microbuz, cu plecare din faţa Teatrului de Stat Oradea

Ora 17.00 – Atelierul de papuşi, atelier şi expoziţie handmade,  Cloud Factory Pasajul Vulturul Negru

Ora 17.30 – lansare de carte, 2009 – un an teatral aşa cum l-am văzut, autor Mircea Morariu Casa de Cultură a Sindicatelor

Ora 19.00 – happening, Căsătorii scurte, divorţuri şi mai scurte, Teatrul de Stat Oradea, Trupa „Iosif Vulcan” Pasajul Vulturul Negru

Ora 18.00 – Amalia respiră adânc, Teatrul „Bacovia”  Bacău Casa de Cultură a Sindicatelor (spectacol cu publicul pe scenă)

Ora 20.00 – Proorocul Ilie, Teatrul Municipal Baia Mare Teatrul de Stat Oradea (spectacol cu publicul pe scenă)

Ora 22.00 – Cu flori în gară, Teatrul de Artă  Bucureşti  Queens Pub (spectacol în afara selecţiei oficiale)

Ora 22.00 – Strip-tease, producţie independentă Baia Mare Hotel Continental Forum Oradea (spectacol în afara selecţiei oficiale)

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult