Categorized | Sport

Campiona României la polo, arsă la buzunare pentru rezultatele din Ungaria

Conducerea Clubului Sportiv Municipal a anunţat miercuri, 29 septembrie 2010, în cadrul unei conferinţe de presă, că în urma Turneului de polo de la Szeged, Ungaria, desfăşurat în perioada 24-26 septembrie, unde echipa orădeană s-a clasat pe locul 4, Comitetul executiv al CSM a decis penalizarea jucătorilor echipei de polo cu 20% din salariu pe o lună.

Preşedintele CSM Florin Birta susţine că jucătorii orădeni ar fi putut mai mult şi vede drept necesară măsura disciplinară luată.

„CSM a pierdut toate cele trei meciuri disputate cu echipe din Ungaria, Croaţia şi Franţa. Datorită evoluţiei slabe s-a decis sancţionarea jucătorilor, pentru îmbunătăţirea performanţelor viitoare. Nu ne aşteptam ca echipa să câştige turneul, dată fiind valoarea adversarilor, dar abordarea meciurilor de către unii jucători nu a fost pe măsura aşteptărilor”

a spus Florin Birta, preşedintele CSM.

Totodată, preşedintele CSM a mai anunţat că sâmbătă, 3 octombrie, începe campionatul naţional de polo, iar echipa orădeană va disputa primele meciuri acasă, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, de la ora 10:00 şi ora 17:00.

Iluminat nocturn pe terenul de baschet din Parcul Brătianu

Tot miercuri, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă preşedintele CSM a declarat că Primăria municipiului Oradea, în colaborare cu o firmă privată, va începe montarea unei instalaţii de iluminat nocturn la terenul de baschet din Parcul Brătianu.

În momentul de faţă se lucrează la obţinerea avizelor necesare, urmând ca, în cursul săptămânii viitoare, să înceapă lucrările de instalare.

„Începând din primăvara anului viitor, doritorii vor putea să joace baschet şi în timpul nopţii, pe terenul din Parcul Brătianu”, a declarat Florin Birta.

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult