Categorized | Social

RAPAS va avea un nou director

Regia Autonomă de Pieţe, Agrement şi Salubritate (RAPAS), regie subordonată Primăriei Municipiului Oradea şi Consiliului Local va avea de vineri, 1 octombrie, un nou director general în persoana domnului Andrica Liviu.

Andrica a fost votat în noua funcţie, joi, de consilierii locali, şi îl va înlocui pe fostul director, Romulus Cosma.

Noul director general este de profesie economist, cu specializare în management, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi are Masterat în Drept administrativ.

A fost şef Birou Organizare Salarizare la Agenţia de Protecţie a Mediului, apoi manager la o societate, director de cancelarie la Instituţia Prefectului Bihor şi, până în prezent, a ocupat funcţia de consilier al primarului Ilie Bolojan.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult