Categorized | Social

Primăria Oradea şi SOS Dogs vor să îmbunătăţească viaţa patrupedelor din municipiu

În cursul săptămânii trecute, reprezentanţii Primăriei Oradea au avut o întâlire cu reprezentanţii SOS Dogs în care au fost discutate măsurile care trebuie luate pentru soluţionarea aspectelor legate de problema câinilor comunitari.

Acestea se referă la reducerea numărului de câini comuntari pe raza municipiului Oradea, îmbunătăţirea condiţiilor din adăposturi, activităţi comune în şcoli pentru promovarea adopţiei de câini.

Municipalitatea are încheiat în acest sens un parteneriat cu Fundaţia SOS Dogs încă din anul 2003.

Fundaţia SOS Dogs este organizaţia care se ocupă la nivelul municipiului Oradea de problema câinilor comunitari, în sensul că prin colaborarea cu Poliţia Comunitară răspunde sesizărilor din teren, ridicând câinii comunitari şi ducându-i la adăpostul amenajat de pe strada Coriolan Hora.

„Având în vedere situaţia existentă, în cadrul întâlnirii de săptămâna trecută s-a stabilit că Primăria Oradea va veni în ajutorul fundaţiei prin refacerea împrejmuirilor adăpostului, prin achiziţionarea de cuşti suplimentare şi prin plantări de arbori.

Fundaţia SOS Dogs împreună cu municipalitatea face un apel către iubitorii de animale, care doresc să adopte un patruped, că o pot face sunând la numerele de telefon ale fundaţiei: 0359.407.110 sau 0733.071.883”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult