Categorized | Social

Primăria Oradea şi SOS Dogs vor să îmbunătăţească viaţa patrupedelor din municipiu

În cursul săptămânii trecute, reprezentanţii Primăriei Oradea au avut o întâlire cu reprezentanţii SOS Dogs în care au fost discutate măsurile care trebuie luate pentru soluţionarea aspectelor legate de problema câinilor comunitari.

Acestea se referă la reducerea numărului de câini comuntari pe raza municipiului Oradea, îmbunătăţirea condiţiilor din adăposturi, activităţi comune în şcoli pentru promovarea adopţiei de câini.

Municipalitatea are încheiat în acest sens un parteneriat cu Fundaţia SOS Dogs încă din anul 2003.

Fundaţia SOS Dogs este organizaţia care se ocupă la nivelul municipiului Oradea de problema câinilor comunitari, în sensul că prin colaborarea cu Poliţia Comunitară răspunde sesizărilor din teren, ridicând câinii comunitari şi ducându-i la adăpostul amenajat de pe strada Coriolan Hora.

„Având în vedere situaţia existentă, în cadrul întâlnirii de săptămâna trecută s-a stabilit că Primăria Oradea va veni în ajutorul fundaţiei prin refacerea împrejmuirilor adăpostului, prin achiziţionarea de cuşti suplimentare şi prin plantări de arbori.

Fundaţia SOS Dogs împreună cu municipalitatea face un apel către iubitorii de animale, care doresc să adopte un patruped, că o pot face sunând la numerele de telefon ale fundaţiei: 0359.407.110 sau 0733.071.883”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult