Categorized | Social

De mâine, 3 zile de asfaltări în Centrul Civic din Oradea

Marţi, 12 octombrie, începe turnarea stratului de uzură în sensul giratoriu din Centrul Civic. Lucrările vor începe dinspre Podul 1 Decembrie – pe lângă Colegiul Naţional Emanuil Gojdu – spre Nufărul şi vor dura trei zile. Tot din categoria lucrări de modernizare face parte şi refacerea carosabilului pe strada Jimboliei şi Ceahlăului, lucrări aflate în procedura de licitaţie publică.

Apărute într-un moment în care există deja o grămadă de alte lucrări de reabilitare şi modernizare pe străzile din municipiu, noile asfaltări nu îi vor încânta cu siguranţă pe şoferii orădeni.

„Având în vedere că stratul de uzură se va turna pe câte o bandă şi circulaţia se va desfăşura pe banda adiacentă, Primăria Oradea le cere scuze participanţilor la trafic pentru deranjul provocat”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

Totodată, municipalitatea anunţă că a demarat procedura de licitaţie publică deschisă în vederea atribuirii contractului de lucrări privind  „Modernizarea străzilor Ceahlăului şi Jimboliei”.

Lucrările de modernizare presupun refacerea carosabilului, trotuarelor şi acceselelor, pe strada Jimboliei şi refacerea carosabilului, trotuarelor şi scurgerii apelor, pe strada Ceahlăului. Valoarea estimată a lucrărilor este de 1.858.068 lei, fără TVA.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 01.11.2010, ora 10:00, la sediul Primăriei municipiului Oradea, iar deschiderea acestora se va face în aceeaşi zi, la ora 12:00.

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult