Categorized | Social

De vineri, de la parcul Olosig spre Sinteza, nu vor mai circula tramvaiele

Reparaţiile la linia de circulaţie a trmavaielor în Oradea va continua în ciuda cetăţenilor care nu sunt foarte încântaţi de aceste lucruri. Începând de vineri, 22 octombrie şi până duminică, 24 octombrie circulaţia pe relaţia Olosig – Sinteza va fi asigurată de autobuze.

Reprezentanţii OTL susţin că nu au altă soluţie pentru înlocuirea macazelor din zona fostului cimitir Olosig decât să întrerupă circulaţia tramvaielor pentru câteva zile.

„Pentru lucrări de înlocuire a macazelor, pe relaţia Olosig – Sinteza – Olosig circulaţia cu tramvaie va fi sistată începând din 22 octombrie, ora 17:00 până în 24 octombrie 2010, inclusiv. Circulaţia va fi asigurată de un autobuz al  liniei TRV 4 pe relaţia Olosig – Sinteza – Olosig şi două autobuze  ale liniei TRV 6 pe relaţia Pod CFR – Olosig – Pod CFR. Staţiile pentru fiecare din linii vor fi amplasate în vecinătatea staţiilor de tramvai”

se precizează într-un comunicat remis de S.C.OTL-S.A.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “De vineri, de la parcul Olosig spre Sinteza, nu vor mai circula tramvaiele”

  1. tom spune:

    Multumim mult de observatii. Am efectuat corecturile care se impuneau.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult