Categorized | Social

De vineri, de la parcul Olosig spre Sinteza, nu vor mai circula tramvaiele

Reparaţiile la linia de circulaţie a trmavaielor în Oradea va continua în ciuda cetăţenilor care nu sunt foarte încântaţi de aceste lucruri. Începând de vineri, 22 octombrie şi până duminică, 24 octombrie circulaţia pe relaţia Olosig – Sinteza va fi asigurată de autobuze.

Reprezentanţii OTL susţin că nu au altă soluţie pentru înlocuirea macazelor din zona fostului cimitir Olosig decât să întrerupă circulaţia tramvaielor pentru câteva zile.

„Pentru lucrări de înlocuire a macazelor, pe relaţia Olosig – Sinteza – Olosig circulaţia cu tramvaie va fi sistată începând din 22 octombrie, ora 17:00 până în 24 octombrie 2010, inclusiv. Circulaţia va fi asigurată de un autobuz al  liniei TRV 4 pe relaţia Olosig – Sinteza – Olosig şi două autobuze  ale liniei TRV 6 pe relaţia Pod CFR – Olosig – Pod CFR. Staţiile pentru fiecare din linii vor fi amplasate în vecinătatea staţiilor de tramvai”

se precizează într-un comunicat remis de S.C.OTL-S.A.

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “De vineri, de la parcul Olosig spre Sinteza, nu vor mai circula tramvaiele”

  1. tom spune:

    Multumim mult de observatii. Am efectuat corecturile care se impuneau.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult