Categorized | Social

Podul de pontoane va deveni amintire. Lucrările la noul pod au început

Deşi nu s-a lucrat încă prea mult, municipalitatea a anunţat că ridicarea noului pod Sovata va fi finalizată peste aproximativ un an. Valoarea totală a lucrărilor este de 11.850.530, 21 lei (fără TVA), construcţia urmând a fi realizată de S.C. C.C.C.F. Drumuri şi Poduri Timişoara S.R.L.

Conform municipalităţii la această oră are loc pregătirea amplasamentului, necesară pentru începerea racordurilor la pod şi pentru începerea forajelor la culei şi la piloni.

„S-a decapat stratul vegetal şi s-a executat accesul pentru platforma de forare a pilonilor podului. Totodată, se încearcă, în funcţie de condiţiile meteo din aceste zile să se transporte balastul pe platformă.

Durata de execuţie pentru realizarea Podului peste Crişul Repede pe relaţia str. Oneştilor – str.  Sovata – str Fagului – str. Carpaţi – B-dul Dacia este de 12 luni calendaristice de la data începerii lucrărilor.

Lucrările sunt executate de S.C. C.C.C.F. Drumuri şi Poduri Timişoara S.R.L. Valoarea totală a lucrărilor este de 11.850.530, 21 lei, fără TVA”

se precizează într-un comunicat remis de Primaria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult