Categorized | Social

Podul de pontoane va deveni amintire. Lucrările la noul pod au început

Deşi nu s-a lucrat încă prea mult, municipalitatea a anunţat că ridicarea noului pod Sovata va fi finalizată peste aproximativ un an. Valoarea totală a lucrărilor este de 11.850.530, 21 lei (fără TVA), construcţia urmând a fi realizată de S.C. C.C.C.F. Drumuri şi Poduri Timişoara S.R.L.

Conform municipalităţii la această oră are loc pregătirea amplasamentului, necesară pentru începerea racordurilor la pod şi pentru începerea forajelor la culei şi la piloni.

„S-a decapat stratul vegetal şi s-a executat accesul pentru platforma de forare a pilonilor podului. Totodată, se încearcă, în funcţie de condiţiile meteo din aceste zile să se transporte balastul pe platformă.

Durata de execuţie pentru realizarea Podului peste Crişul Repede pe relaţia str. Oneştilor – str.  Sovata – str Fagului – str. Carpaţi – B-dul Dacia este de 12 luni calendaristice de la data începerii lucrărilor.

Lucrările sunt executate de S.C. C.C.C.F. Drumuri şi Poduri Timişoara S.R.L. Valoarea totală a lucrărilor este de 11.850.530, 21 lei, fără TVA”

se precizează într-un comunicat remis de Primaria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult